Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Gamescom 2021: Διαδικτυακά και φέτος η έκθεση

Gamescom 2021: Διαδικτυακά και φέτος η έκθεση

Τον Μάρτιο είχε γίνει γνωστό πως οι διοργανωτές σχεδιάζουν η φετινή έκθεση να πραγματοποιηθεί με έναν συγκεκριμένο αριθμό επισκεπτών.

Όνειρο ήταν και πάει. Όπως ανακοινώθηκε η Gamescom 2021 δεν θα διεξαχθεί τελικά με την παρουσία κόσμου από τις 25 έως τις 27 Αυγούστου, καθώς η πανδημία του κοροναϊού ανέτρεψε τα σχέδια των διοργανωτών. Τον Μάρτιο είχε γίνει γνωστό πως το German Games Industry Association σχεδιάζει η φετινή Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών και Ψυχαγωγίας να πραγματοποιηθεί με έναν συγκεκριμένο αριθμό επισκεπτών. Ωστόσο, όπως φαίνεται τα σχέδια άλλαξαν.

Η υγειονομική κρίση στη Γερμανία βάζει «φρένο» και έτσι αποσύρθηκαν τα πλάνα για ένα υβριδικό σόου φέτος. Έτσι, λοιπόν η Gamescom 2021 θα είναι πλήρως ψηφιακή και δωρεάν για όλους, όπως συνέβη και το 2020. Ειδικότερα στην ανακοίνωση της Gamescom αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Πήραμε αυτή την απόφαση μετά από εκτενείς συζητήσεις με συνεργάτες μας και εταιρίες που θα παρουσίαζαν τα προϊόντα τους. Λάβαμε υπόψη την τρέχουσα κατάσταση, εξαιτίας της οποίας πολλές εταιρείες δεν είναι σε θέση να συμμετάσχουν σε φυσικές εκδηλώσεις φέτος, αφού οι εξελίξεις παραμένουν δύσκολες». Διευκρινίζεται ότι δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή όσον αφορά το Opening Night Live. Το event θα πραγματοποιηθεί κανονικά και θα το παρουσιάσει ο Geoff Keighley.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση:

Τι είναι η Gamescom:

Πρόκειται για την μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση στον κόσμο όσον αφορά τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και ψυχαγωγία. Πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στην Κολωνία και φέρνει κοντά τους λάτρεις της τεχνολογίας και το gaming. Την τελευταία χρονιά που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του κόσμου, δηλαδή το 2019 περισσότεροι από 373.000 επισκέπτες, μεταξύ των οποίων 31.300 εμπορικοί επισκέπτες έδωσαν το «παρών». Συγχρόνως, οι εκθέτες έφτασαν τους 1.153.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024