Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χέιλι Μπίμπερ: «Τα social mediaε είναι μία μαύρη τρύπα»

Χέιλι Μπίμπερ: «Τα social mediaε είναι μία μαύρη τρύπα»

Τι αποκάλυψε το μοντέλο για το Instagram και τον αρνητικό αντίκτυπο που έχει στη ψυχική της υγεία.

Συνέντευξη στο Harper’s Bazaar παραχώρησε η Χέιλι Μπίμπερ. Σε αυτήν, το γνωστό μοντέλο και σύζυγος του τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ, μίλησε για τα social media, το πως τα αντιμετωπίζει ενώ τα παρομοίασε ως μία μαύρη τρύπα. Παράλληλα, αποκάλυψε τον κανόνα που εφαρμόζει για το Ιnstagram.

«Δεν μπαίνω στο instagram από Δευτέρα έως Παρασκευή»

«Είμαι μόνο 24 και ακόμη προσπαθώ να καταλάβω ποια είμαι σαν γυναίκα. Ποια είμαι στην καριέρα μου. Ποια είμαι σαν σύντροφος. Έχω τόσα πολλά στο κεφάλι μου που χρειάζομαι ένα διάλλειμα από το να κοιτάζω τον εαυτό μου και τους άλλους ανθρώπους. Δημιούργησα λοιπόν έναν κανόνα. Δεν μπαίνω στο instagram από Δευτέρα έως Παρασκευή. Και αν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να βγει online, έχω έναν συνεργάτη και το τρέχει εκείνος για εμένα. Εγώ έπρεπε να αποστασιοποιηθώ», είπε η Χέιλι , η οποία μετρά 34 εκατομμύρια followers.

Στη συνέχεια σημείωσε: «Στα social media έχω συγκριθεί αμέτρητες φορές. Το να συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλους ανθρώπους, με κάνει και νιώθω ότι πρέπει να έχω ένα συγκεκριμένο σώμα για να νιώσω καλά με τον εαυτό μου. Είναι σαν μία μαύρη τρύπα που σε τραβάει προς τα κάτω τόσο γρήγορα και εύκολα. Με τα social media, πατάς ένα κλικ για να δεις κάτι και αμέσως βλέπεις κάτι άλλο. Μετά βρίσκεις τον εαυτό σου σε μία περίεργη τρύπα και τον ρίχνεις προς τα εκεί».

Ακόμη, το μοντέλο είπε ότι μπορεί να της κάνουν συνεχώς κομπλιμέντα για την ομορφιά της αλλά εκείνη δε νιώθει όμορφη όλη την ώρα. «Όλοι έχουμε ανασφάλειες. Μπορεί να πήρα μόλις μία ανάσα από τα social media για να βελτιώσω την ψυχική μου υγεία αλλά είναι η αρχή του ταξιδιού προς την αγάπη για τον εαυτό μου. Είναι μια συνεχή διαδρομή. Δε σταματάει ποτέ. Ελπίζω να πορεύομαι έτσι ακόμη και όταν γεράσω. Ελπίζω να αγαπάω τον εαυτό μου και τότε», κατέληξε η ίδια.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024