Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάκης Τανιμανίδης: «Θα ήθελα να κάνω και κάτι άλλο πέρα από ριάλιτι»

Σάκης Τανιμανίδης: «Θα ήθελα να κάνω και κάτι άλλο πέρα από ριάλιτι»

Ο παρουσιαστής μίλησε για το Survivor, τη Φάρμα και τα πρότζεκτ της νέας σεζόν.

Για τα μελλοντικά του σχέδια μίλησε σήμερα ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής της «Φάρμας» ήταν καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» και αναφέρθηκε στα ριάλιτι, στη συνεργασία με τον ΑΝΤ1 αλλά και στη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, που είναι έγκυος.

«Το να πω ότι θα κάνω την Φάρμα δεν μου πήρε πολύ χρόνο. Η σκέψη ήταν περισσότερο στο θα σταματήσω ή δεν θα σταματήσω το Survivor. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο. Μετά από αυτή την απόφαση, όταν μιλήσαμε με τον ΑΝΤ1 για τη Φάρμα και τα άλλα πρότζεκτ που συζητάμε, ήταν πολύ πιο εύκολο» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Η Φάρμα είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα στη συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1. Θα ήθελα να κάνω και κάτι άλλο πέρα από ριάλιτι. Η Φάρμα έχει αυτό το βουκολικό που μου αρέσει. Θα ήθελα να κάνω τηλεοπτικά πρότζεκτ που να είναι καινοτόμα, διαφορετικά, το World Party ήταν κάτι διαφορετικό και μας άρεσε πολύ. Θέλω να κάνω κάτι που οι τηλεθεατές δε θα το έχουν ξαναδεί. Δε μπορείς να διαφοροποιηθείς εύκολα σε πρότζεκτ που έχουν καλεσμένους. Πρέπει να βρεις πρότζεκτ που να βασίζονται σε κάτι άλλο. Έχω 2-3 ιδέες. Η μια από αυτές μπορεί να ξεκινήσει του χρόνου στον ΑΝΤ1 και θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Δε ξέρω ακόμα αν θα είμαι στο Ελλάδα έχεις ταλέντο. Στο ριάλιτι, εκτός από έναν παρουσιαστή, έχει τους παίκτες και εκεί βασίζεται. Ο παρουσιαστής έχει πολύ σημαντικό ρόλο αλλά όχι τόσο όσο σε άλλες εκπομπές».

«Στην αρχή είχα αρνηθεί την πρόταση για το Survivor»

Σχολιάζοντας το φετινό Survivor, που παρουσίαζε για τρεις σεζόν, είπε: «Όταν μου πρωτοέγινε η πρόταση για το Survivor είπα όχι, ευτυχώς μετά άλλαξα γνώμη και είπα ναι. Ο Γιώργος είναι πάρα πολύ καλός, είναι πολύ καλός παρουσιαστής και έχει ένα ταλέντο που μπορεί να το τοποθετήσει σε πολλά διαφορετικά πρότζεκτ. Έχει προσθέσει φέτος και αυτό το στοιχείο του χιούμορ στον σχολιασμό του που είναι πολύ ωραίο».

Τέλος, για τον ερχομό των παιδιών του ανέφερε: «Είμαι πανέτοιμος για τη γέννηση των κοριτσιών μου. Ανυπομονώ. Μετράω τα δευτερόλεπτα.  Ιδανικά δε θέλω να σταματήσουμε στα δυο παιδάκια, θέλω κι άλλα. Και η Χριστίνα θέλει, μου είπε ότι μόλις γεννηθούν αυτά να πάμε για το επόμενο. Της αρέσει πολύ η εγκυμοσύνη και της αρέσει ο ρόλος της μαμάς πολύ. Προχθές βγήκα από το μπάνιο, δεν με κατάλαβε, και την είδα που μίλαγε στην κοιλίτσα της, την ρώτησα τι κάνει και μου είπε ότι μιλάει με τα κορίτσια. Στο λέω και λιώνω. Έχουμε κάνει λίστες ονομάτων, δεν έχουμε καταλήξει όμως ακόμα. Σκεφτόμαστε τα ονόματα που μας αρέσουν δεν το πήγαμε σε θέμα συγγενών. Υποθέτω πως δε θα πάμε διακοπές αλλά αυτό εξαρτάται από τη γυναίκα και το πόσο άνετα νιώθει. Πρέπει να περάσει ένα διάστημα να νιώσει έτοιμη και άνετα για να πάρουμε όλη την πραμάτεια και να φύγουμε».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024