Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κιμ Καρντάσιαν: Πως βρέθηκε μπλεγμένη σε υπόθεση αρχαιοκαπηλίας

Κιμ Καρντάσιαν: Πως βρέθηκε μπλεγμένη σε υπόθεση αρχαιοκαπηλίας

Η Κιμ Καρντάσιαν σε νέες περιπέτειες...

Η Κιμ Καρντάσιαν σε νέες περιπέτειες…

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 40χρονη αρνείται ότι γνώριζε το παραμικρό για το αρχαίο ρωμαϊκό άγαλμα που ήταν μέρος ενός φορτίου αξίας 750.000 δολαρίων στο όνομά της, το οποίο κατασχέθηκε από τελωνειακές αρχές το 2016 επειδή το γλυπτό «εκλάπη, πωλήθηκε λαθραία και εξήχθη παράνομα από την Ιταλία».

Το γλυπτό από ασβεστόλιθο, που χρονολογείται περίπου στον 1ο αιώνα μ.Χ. δείχνει το κάτω μέρος ενός γυναικείου σώματος και ονομάζεται «Θραύσμα της Αθηνάς της Σάμου του Μύρωνα». Εισήχθη στο Λος Άντζελες το 2016, όταν η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ ανακαίνιζαν το σπίτι τους στο Καλαμπάσας, αλλά παρακρατήθηκε από τελειωνειακούς υπαλλήλους. Η αμερικανική κυβέρνηση κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα αίτημα νόμικής κατάσχεσης σε δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Ο Άξελ Βέρβοορντ, διάσημος Βέλγος διακοσμητής και έμπορος έργων τέχνης είχε αναλάβει την ευθύνη της ανακαίνισης της οικίας της Καρντάσιαν και το όνομά του αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα, μαζί με εκείνο της τηλεπερσόνας.

Μιλώντας στην Daily Mail, εκπρόσωπος της 40χρονης είπε ότι η Καρντάσιαν δεν είχε ιδέα ότι το άγαλμα εισήχθη στη χώρα στο όνομά της. «Η Κιμ δεν αγόρασε ποτέ το έργο και αυτή είναι η πρώτη φορά που πληροφορείται την ύπαρξή του. Πιστεύουμε ότι κάποιος το αγόρασε χρησιμοποιώντας το όνομά της χωρίς να έχει δώσει την έγκρισή της και, επειδή δεν παραδόθηκε ποτέ, δεν γνώριζε τίποτα για τη συναλλαγή. Ενθαρρύνουμε την διεξαγωγή έρευνας και ελπίζουμε το έργο να επιστραφεί στους νόμιμους ιδιοκτήτες του», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Καρντάσιαν στη βρετανική εφημερίδα.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024