Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
H βασίλισσα Ελισάβετ κυκλοφορεί τη δική της μάρκα μπύρας

H βασίλισσα Ελισάβετ κυκλοφορεί τη δική της μάρκα μπύρας

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελισάβετ ασχολείται με τη βιομηχανία του αλκοόλ. Το Παλάτι του Μπάγκιχαμ ήδη πουλάει τα δικά του τζιν, κραζιά, ουίσκια και σαμπάνιες.

Τη δική της μπύρα θα κυκλοφορήσει η βασίλισσα Ελισάβετ – ή τουλάχιστον το κτήμα της στο Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ.

Μάλιστα, το κτήμα Σάντριγχαμ (Sandringham Estate) θα κυκλοφορήσει δύο είδη μπύρας: μια παραδοσιακή αγγλική «πικρή» με 4,3% αλκοόλ και μια ινδική pale ale (IPA) με 5% αλκοόλ.

Oι θεσπέσιες αυτές μπύρες φτιάχνονται από οργανικό κριθάρι και καθαρό νερό από το πηγάδι του κτήματος. Πωλούνται στο κατάστημα δώρων του Σάντριγχαμ για 5,50 δολάρια το ένα μπουκάλι των 500ml.

Στην ετικέτα της «πικρής» βλέπουμε έναν λαγό, ενώ στο IPA έναν φασιανό. «Το κτήμα Σάντριγχαμ είναι καταφύγιο άγριας ζωής για φασιανούς, λαγούς, κουκουβάγιες και πολλά άλλα ζώα που ευδοκιμούν στα δάση και στα χωράφια», εξηγείται στην ετικέτα.

Στο μπίζνες του αλκοόλ το Παλάτι

Δεν είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα ασχολείται με τη βιομηχανία του αλκοόλ. Το Παλάτι του Μπάγκιχαμ ήδη πουλάει τα δικά του τζιν, κραζιά, ουίσκια και σαμπάνιες.

Το 2020, το Μπάκιγχαμ κυκλοφόρησε επίσης το δικό του gin φτιαγμένο από υλικά που βρέθηκαν στην αυλή του σπιτιού της βασίλισσας στο Λονδίνο.

Στην τιμή των 41 δολαρίων το μπουκάλι, η προσθήκη των επιλεγμένων φρούτων – που αναπτύσσονται σε θάμνους Blackthorn στο Ηνωμένο Βασίλειο – δίνει στο τζιν «μια μοναδική και έντονη γεύση φρούτων».

Το κτήμα Σάντριγχαμ, που έχει έκταση 20.000 τ.μ., είναι το μέρος όπου παραδοσιακά η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας συγκεντρώνεται για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα. Υπήρξε η ιδιωτική κατοικία τεσσάρων γενέων Βρετανών μοναρχών από το 1862 και είναι μια από τις δύο ιδιωτικές κατοικίες της Ελισάβετ.

Στο κτήμα, περιλαμβάνονται 600 τ.μ. πάρκου που είναι ανοιχτό στους πολίτες.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024