Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάνετε τέλειο σεξ, εκείνος όμως είναι ερωτευμένος μαζί σου;

Κάνετε τέλειο σεξ, εκείνος όμως είναι ερωτευμένος μαζί σου;

Υπάρχουν κάποια σημάδια που ίσως το μαρτυρούν...

Όταν αρχίζεις να ερωτεύεσαι κάποιον τότε γεννιέται πάνα μια συγκεκριμένη ερώτηση: νιώθει το ίδιο για μένα; Όταν χαρίζεις σε κάποιον την καρδιά σου έχει μεγάλη σημασία οπότε είναι φυσιολογικό να θες τα συναισθήματά σου να βρίσκουν ανταπόκριση.

Οπότε ψάχνεις κάθε πιθανό σημάδι, ακόμα και όταν κάνετε σεξ, που να επιβεβαιώνει ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου για να πάρεις την επιβεβαιώσει που χρειάζεσαι ότι δεν το ζεις μόνη σου. Είναι όμως εφικτό να καταλάβεις στο σεξ ότι κάποιος είναι ερωτευμένος; Οι ειδικοί λένε ναι.

Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να ψάχνεις κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης που θα σου δώσουν την απάντηση που ψάχνεις.

Όταν είμαστε ερωτευμένοι έχουμε μια λαχτάρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της νέας φάσης και του ενθουσιασμού είμαστε γεμάτοι από ένα χημικό κοκτέιλ ορμονών που δημιουργεί ευφορία και ένταση αλλά και μια ακόρεστη επιθυμία για τον άλλο.

Οι άνθρωποι έχουν την τάση να συμπεριφέρονται αλλιώς κατά τη διάρκεια του σεξ όταν είναι ερωτευμένοι γιατί έχουν στόχο να αποπλανήσουν και να εντυπωσιάσουν το αντικείμενο του πόθου τους. Παρακάτω θα βρεις 4 συγκεκριμένα πράγματα που κάνουν στο σεξ όσοι είναι ερωτευμένοι.

Ζουν τη στιγμή και είναι ανοιχτοί στο κρεβάτι

Αν ο εραστής σου είναι συνδεδεμένος, παρών και με αυτοπεποίθηση κάτω από τα σεντόνια, τότε αυτό μπορεί να είναι σημάδι έρωτα. Θα νιώσεις το πόσο ανοιχτοί είναι από το πώς σε κοιτάνε ή σε αγγίζουν. Μπορεί να έχουν το θάρρος να πάρουν συναισθηματικά ρίσκα να σου δείξουν τον εαυτό τους ζητώντας αυτό που θέλουν ή λέγοντάς σου τις επιθυμίες τους.

Θέλουν να κάνουν την υπέρβαση για να σε ικανοποιήσουν

Οι σύντροφοι που είναι ερωτευμένοι ιεραρχούν τη δική σου ικανοποίηση πάνω από τη δική τους. Αν κάνουν τα πάντα για να σιγουρευτούν ότι απολαμβάνεις κι εσύ το σεξ όσο εκείνοι, τότε είναι ένα πολύ καλό σημάδι ότι νοιάζονται πραγματικά για σένα. Μπορεί καμιά φορά να παραβλέπουν τις δικές τους ανάγκες για να ευχαριστήσουν εσένα.

Δίνουν έμφαση στην τρυφερότητα

Ακόμα μια συμπεριφορά που πρέπει να εντοπίσεις είναι αν έχουν ψηλά στη λίστα τους την τρυφερότητα γιατί μπορεί να σου πει πολλά για το τι κρύβουν στην καρδιά τους. Αν είναι έτοιμοι να κάνουν προσπάθεια να περάσουν χρόνο μαζί σου, ίσως με φιλιά και αγγίγματα, τότε ξέρεις ότι υπάρχει σύνδεση και δεν είναι απλά σεξουαλική απόλαυση.

Προσπαθούν να σε εντυπωσιάσουν

Το να είσαι ερωτευμένος συχνά είναι ένα δώρο για την αυτοπεποίθησή σου αλλά κάποιες φορές συμβαίνει και το αντίθετο. Αν νοιάζεσαι τόσο πολύ για κάποιον μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ευάλωτος και αυτό σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους να κρύψουν πράγματα στην κρεβατοκάμαρα για να εντυπωσιάσουν τον παρτενέρ τους.

Μπορεί να σου φανεί ότι κάνουν έξτρα προσπάθεια από το φόβο ότι μπορεί να τους θεωρήσεις κακούς εραστές. Για τους άντρες, μετράει η επίδοσή τους και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι προσπαθούν πραγματικά πολύ να φέρουν σε οργασμό τη σύντροφό τους ή να την ικανοποιήσουν.

Όλοι αναζητούν την αγάπη και είναι φυσιολογικό να ψάχνεις αυτά τα σημάδια για τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Αν τα συναισθήματα με ανταπόκριση είναι σημαντικά για σένα, οι ειδικοί λένε ότι μπορείς να εντοπίσεις αυτά τα σημάδια αν κοιτάς προσεκτικά -απλά πρέπει να ξέρεις τι ψάχνεις.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024