Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρεις στάσεις για μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ

Τρεις στάσεις για μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ

Παρατεταμένη απόλαυση και για τους δυο σας

Σύμφωνα με τα όσα γράφει στον τελευταίο της οδηγό η διάσημη Αμερικανίδα sex therapist Vanessa Marin, ο πιο πρακτικός (και απολαυστικός) τρόπος για να «αντέχει»  ένας άντρας λίγο (ή πολύ!) περισσότερο στο σεξ και να παρατείνει την εκσπερμάτισή του είναι να δοκιμάσει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξεις κ΄ποιες στάσεις που πληρούν τα παρακάτω κριτήρια:

  • Δεν επιτρέπουν πολύ βαθιά διείσδυση.
  • Περιορίζουν τις κινήσεις του και οδηγούν σε πιο αργές ωθήσεις και
  • Είναι λίγο πιο κουραστικές ή απαιτούν περισσότερη ισορροπία.                                                                      Ενδεικτικά, η Dr. Marin προτείνει κάποιες στάσεις με διάφορους βαθμούς δυσκολίας (σε κλίμακα 1-5) οπότε μπορείτε από σήμερα κιόλας να δοκιμάσετε τις αντοχές σας (κυριολεκτικά) και να δείτε τι σας πηγαίνει καλύτερα.

Κάντε την αρχή με αυτές τις τρεις στάσεις.

«Κουταλάκι»

Τεχνική: Η σύντροφός σου ξαπλώνει στο πλάι κι εσύ κολλάς πίσω της. Για να επιτευχθεί η διείσδυση φρόντισε το δικό σου σώμα να είναι λίγο πιο χαμηλά απ’ το δικό της και σήκωσέ της ελαφρά το ελεύθερο πόδι.

Πώς λειτουργεί: Όσο παραμένεις κολλημένος στην πλάτη της (μπορείς και να την αγκαλιάζεις), τόσο περιορίζεται το περιθώριο των κινήσεών σου. Η στάση των σωμάτων σε υποχρεώνει σε μια αργή, ρηχή διείσδυση. Παρότι στα περιοδικά που αναφέραμε νωρίτερα η συγκεκριμένη στάση περιγραφόταν με το περίπλοκο ‘ψιλοαβανταζέ’, η μόνη δυσκολία της εντοπίζεται στην αρχή, μέχρι να διεισδύσεις. Από εκεί και πέρα όλα τσουλάνε από μόνα τους. Αργά και ηδονικά.

«Πλαϊνή μετωπική»

Τεχνική: Εκείνη ξαπλώνει στο πλάι κι εσύ κάνεις το ίδιο, αλλά αυτήν τη φορά όχι πίσω της, αλλά απέναντί της. Face to face. Το σώμα σου είναι και πάλι λίγο χαμηλότερα απ’ το δικό της, για την αρχική διείσδυση θα χρειαστεί να ανασηκώσει ελαφρώς το ελεύθερο πόδι της και κάποιος απ’ τους δύο θα πρέπει να καθοδηγήσει με το χέρι του το πέος στο αιδοίο.

Πώς λειτουργεί: Ενισχύει τον περιορισμό των κινήσεων που λέγαμε και πιο πάνω. Εσύ είσαι εγκλωβισμένος κι εκείνη πολύ περιορισμένη. Η διείσδυση είναι πολύ ρηχή και οι κινήσεις τόσο περιορισμένες που -πρακτικά- είστε σχεδόν ακίνητοι. Ιδανική στάση για τις στιγμές που αισθάνεσαι ότι η ώρα της κορύφωσης πλησιάζει και χρειάζεσαι ένα διάλειμμα για να πέσουν οι σφυγμοί.

«Εκείνη από πάνω»

Τεχνική: Εσύ απλώς ξαπλώνεις. Για να είσαι πιο άνετα, φρόντισε να υπάρχει κι ένα μαξιλάρι διαθέσιμο για το κεφάλι σου. Εκείνη ανεβαίνει πάνω σου, κάθεται πάνω στη στύση σου και ρίχνει το βάρος της μπροστά, προς τον κορμό σου, μέχρι να στηριχτεί στους αγκώνες της.

Πώς λειτουργεί: Εσύ δεν κάνεις τίποτα. Εκείνη ελέγχει τον ρυθμό και την ένταση της διείσδυσης. Όσο παραμένει γερμένη προς το μέρος σου, η διείσδυση παραμένει σχετικά ρηχή, οι δικές σου δυνατότητες για ωθήσεις τις λεκάνης περιορίζονται πολύ, ενώ σου στερεί και τη ‘θέα’ που πάντα λειτουργεί διεγερτικά. Εννοείται ότι συγκεκριμένη στάση μπορεί να λειτουργήσει κι εντελώς αντίστροφα, να ‘εκβιάσει’ την εκσπερμάτιση – αρκεί εκείνη να σηκώσει τον κορμό της και να στηριχτεί στις πατούσες της. Θα φτάσετε κι εκεί, φυσικά, αλλά πάρτε λίγο τον χρόνο σας νωρίτερα. Αυτό είναι το ζητούμενο, άλλωστε.

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024