Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Delivery: Αρνί και μαγειρίτσα με ένα… κλικ

Delivery: Αρνί και μαγειρίτσα με ένα… κλικ

Για το λόγο αυτό κάποια εστιατόρια, αλλά και ταβέρνες αποφάσισαν να στρώσουν το τραπέζι… ξεκουράζοντας τις νοικοκυρές και δίνοντας τους την ευκαιρία να χαρούν τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα.

Μπορεί και φέτος, λόγω του κορoναϊού, τα ήθη και τα έθιμα του Πάσχα να μην τηρηθούν, ως είθισται, ωστόσο ο οβελίας, η μαγειρίτσα αλλά και άλλα εορταστικά εδέσματα, κρίνονται απαραίτητα για να  «ανεβάσουν» την ψυχολογία και να θυμίσουν στον ουρανίσκο μας γνώριμες γεύσεις.

Όλο και περισσότερα καταστήματα εστίασης στρέφονται στις υπηρεσίες delivery αναζητώντας τρόπους ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν.

Έτσι, ετοιμάζονται να εξυπηρετήσουν με delivery και take away, τους καταναλωτές σήμερα, Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Αρκετές επιχειρήσεις δίνουν τη δυνατότητα παράδοσης των παραδοσιακών φαγητών του Πάσχα, όπως μαγειρίτσα και αρνί, στα σπίτια των καταναλωτών με τις παραγγελίες να έχουν ξεκινήσει από τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Σε σχέση με πέρσι οι καταναλωτές έχουν περισσότερες επιλογές καθώς μέσα στον τελευταίο χρόνο ακόμη και ακριβά εστιατόρια μπήκαν στη «μάχη» του delivery προκειμένου να παραμείνουν ανοιχτά εν μέσω πανδημίας. Κάποιες επιχειρήσεις δίνουν επίσης τη δυνατότητα στους πελάτες τους κατόπιν συνεννόησης, να φέρουν ταψιά τους για ψήσιμο ή αρνάκι για τη σούβλα και στη συνέχεια να παραδοθούν για το πασχαλινό τραπέζι.

Σημειώνεται ότι η τάση της επέκτασης στο delivery παρατηρήθηκε και κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, εμφανίστηκε στο δεύτερο lockdown και περισσότερο στα  Χριστούγεννα.

Πηγή ot.gr

Sports in

Συνάντησε τον Νεϊμάρ ο Τσιτσιπάς

Συνάντηση αστέρων ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Νεϊμάρ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024