Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέες κυκλοφορίες στα βιβλιοπωλεία: Τέσσερα ελληνικά συναρπαστικά βιβλία για το Πάσχα

Νέες κυκλοφορίες στα βιβλιοπωλεία: Τέσσερα ελληνικά συναρπαστικά βιβλία για το Πάσχα

Είτε για τις χαλαρές αναγνώσεις των πασχαλινών διακοπών, είτε για δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα τα βιβλία αυτά αξίζουν την προσοχή σας

Όχι ότι δεν είχαμε χρόνο και τις προηγούμενες ημέρες-καραντίνα γαρ-, αλλά τώρα έχουμε και επίσημη δικαιολογία για νέες προσθήκες στην βιβλιοθήκη μας. Η αλήθεια είναι ότι με τον ερχομό της άνοιξης, καινούργιες εκδόσεις άρχισαν να κυκλοφορούν, ενδιαφέροντα και πολυαναμενόμενα βιβλία άρχισαν να βρίσκουν το κοινό τους, λίγες

1. «Η Ζέλντα Έφυγε», της Φωτεινής Ναούμ, από τις εκδόσεις Bell

Ποια είναι η γυναίκα που θα ενσαρκώσει την ηρωίδα του επόμενου βιβλίου του διάσημου συγγραφέα Ανδρέα Μεντά; Η γυναίκα που αφού τον πότισε με το μικρόβιο της ιστορίας της, τον εγκατέλειψε –εξαφανίστηκε σαν να μην υπήρξε ποτέ; Η Ζέλντα έφυγε… και αυτή είναι η ιστορία της. Γιατί αν θέλει να την ξαναβρεί, θα πρέπει να την ανακαλύψει. Από την αρχή. Και για να το κάνει αυτό, θα πρέπει να βουτήξει βαθιά στο παρελθόν της.

Η Φωτεινή Ναούμ επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο νέο βιβλίο της, το πιο διαφορετικό, μυστηριώδες, ατμοσφαιρικό κοινωνικό μυθιστόρημα που θα διαβάσετε φέτος. Ένα βιβλίο για την αναζήτηση, για το πάθος, για την εμμονή, για τον έρωτα, για τη χαρά της ζωής. Μια ιστορία για ένα κορίτσι που ξεκίνησε από ένα μικρό χωριό στον Έβρο και κατάφερε να γίνει… μούσα.

                                                                            

 

Γραφή σύγχρονη, συναρπαστική που συγκινεί αβίαστα

 

Ένας άβγαλτος έφηβος, ένας πρώην γιάπης, ένα τζάνκι, ένας παραβατικός, μια γυναίκα του υποκόσμου κι ένας συγγραφέας. Ανάμεσά τους μια κοπέλα που τους δένει με αόρατα νήματα. Ένα κορίτσι που έχει γεννηθεί με ταλέντο στην αγάπη. Ξέρει να εθίζει τους άλλους σ’ αυτήν. Να τους κάνει συνένοχους στην πιο βαθιά της επιθυμία.

«Μην ανησυχείτε με τις παύσεις μου. Πιστέψτε με. Περίμενα να μιλήσω γι’ αυτήν μια ολόκληρη ζωή».

Ένα μυθιστόρημα αναζήτησης. Μια ιστορία για ένα κορίτσι που μεγάλωσε με σκοπό να γίνει μια μέρα ηρωίδα σε βιβλίο. Ίσως είναι και το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζει ο αναγνώστης, για την ώρα.

2. «Λεωφόρος Αλεξάνδρας 173», του Βαγγέλη Γιαννίση, από τις εκδόσεις Διόπτρα

Ένας τοξικοεξαρτημένος βρίσκεται σταυρωμένος σε ένα δάσος.
Ένας εισοδηματίας δολοφονείται βίαια στο διαμέρισμά του.
Άγνωστοι πυροβολούν έναν Ολλανδό σε μια γειτονιά της Αθήνας.
Ένα κοριτσάκι εξαφανίζεται από το σπίτι του.
Μια φωτιά σε ένα δώμα αποκαλύπτει ένα πτώμα δεμένο στο κρεβάτι.Πέντε εγκλήματα και πέντε αξιωματικοί της αστυνομίας με έναν και μοναδικό στόχο: Να τα εξιχνιάσουν.

Δεν θα μπορείτε εύκολα να το αφήσετε από τα χέρια σας

Ο Βαγγέλης Γιαννίσης γίνεται ο πρώτος Έλληνας συγγραφέας που συνεργάζεται στενά με τους αξιωματικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας για να παρουσιάσει πέντε αληθινές ιστορίες βγαλμένες από τα αρχεία του Ανθρωποκτονιών. Ειδεχθή εγκλήματα ζωντανεύουν στα μάτια του αναγνώστη, σε ένα ταξίδι στα άδυτα πέντε υποθέσεων που συγκλόνισαν τη χώρα.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024