Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέλλυ Κελεκίδου: Στο «Πάσχα με το MEGA» θα ενώσουμε όλη την Ελλάδα σε ένα μεγάλο γιορτινό τραπέζι

Κέλλυ Κελεκίδου: Στο «Πάσχα με το MEGA» θα ενώσουμε όλη την Ελλάδα σε ένα μεγάλο γιορτινό τραπέζι

Η Κέλλυ Κελεκίδου θα είναι μια από τους καλεσμένους του Νίκου Κουρκούλη στην εκπομπή «Πάσχα με το MEGA» το Μεγάλο Σάββατο

Ένα μοναδικό, πασχαλινό, εορταστικό πρόγραμμα με τον Νίκο Κουρκούλη και εκλεκτούς καλεσμένους θα απολαύσουμε το βράδυ του Μ. Σαββάτου, αμέσως μετά την Ανάσταση, στις 21:20 στο MEGA.

Ο Νίκος Κουρκούλης, μας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μουσική, κέφι, διασκέδαση και αγαπημένα τραγούδια. Ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής ξεδιπλώνει τις αμέτρητες επιτυχίες της μακρόχρονης πορείας του σε ένα πρόγραμμα με μοναδικές ερμηνείες, δυνατές εικόνες, χορό και αναμνήσεις. Μια ξεχωριστή βραδιά, που θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά και θα γίνουμε όλοι μία μεγάλη παρέα, σε ένα ακόμα διαφορετικό Πάσχα.

Μαζί του στη σκηνή η αγαπημένη Κέλλυ Κελεκίδου, με την οποία συναντιέται μουσικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια και ερμηνεύουν, μεταξύ άλλων, σπουδαία λαϊκά ντουέτα που θα μας συγκινήσουν.

Στα highlights της βραδιάς, η εμφάνιση και οι ερμηνείες της Κέλλυς Κελεκίδου σε ένα αφιέρωμα στην αξέχαστη Ρίτα Σακελλαρίου, με την οποία συνεργάστηκε στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Κώστας Γκίτσης.

Η Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε στο in.gr για αυτή την ξεχωριστή που απολαύσουμε στο MEGA και για τη συνεργασία της επί σκηνής μετά από 10 χρόνια με τον Νίκο Κουρκούλη.

Τι θα δούμε το Μεγάλο Σάββατο στην εκπομπή «Πάσχα με το MEGA» με τον Νίκο Κουρκούλη;

Θα δείτε ένα πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί στο 100% ο Νίκος με πολύ κέφι και αγαπημένες επιτυχίες που μετράνε χρόνια.

Στη βραδιά, καλεσμένοι του Νίκου εκτός από εμένα,  θα είναι: ο Νίκος Ζωιδάκης από την Κρήτη, από τον Πόντο ο λυράρης Γιώργος Ατματσίδης, ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου.

Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, βάζοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι να ενώσουμε όλη την Ελλάδα σε ένα μεγάλο γιορτινό τραπέζι και να γίνουμε όλοι μια παρέα. Να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να αγαλλιάσει η ψυχή μας.

Συναντιέσαι μετά από 10 χρόνια στη σκηνή με τον Νίκο Κουρκούλη, πώς νιώθεις για αυτή την καλλιτεχνική συνεύρεση;

Είναι σα να μην πέρασε μια μέρα. Είμαι πολύ χαρούμενη που μας δίνεται αυτή η ευκαιρία. Εύχομαι να διασκεδάσει και ο κόσμος μαζί μας και να περάσει τόσο όμορφα όσο και εμείς. Βιώσαμε σίγουρα όλοι μας μία δύσκολη περίοδο, θεωρώ πως όλα θα πάνε καλύτερα.

Τι έχει αλλάξει αυτά τα 10 χρόνια;

Δεν έχω καταλάβει πως πέρασαν τα χρόνια, μου φαίνεται σαν χθες. Αν με ρωτάς, νιώθω πολύ πιο ώριμη και κατασταλαγμένη μέσα μου. Έχω καταλάβει ποια είναι τα ουσιώδη πράγματα και τι πραγματικά αξίζει σε αυτή τη ζωή. Να είμαστε καλά, υγιείς και να περνάμε όμορφες και δυνατές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή τη ζωή.

Πώς αντιμετώπισες την περίοδο της καραντίνας;

Ήταν σίγουρα μία δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδος για όλους μας. Ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών και προσπαθήσαμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά πράγματα. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλύτερα από εδώ και στο εξής. Να έχουμε δύναμη, πίστη και υπομονή.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

Λένε πως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει. Δε θέλω να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια. Κάθε ημέρα είναι ευλογία για εμένα, για αυτό και προσπαθώ να ζω το σήμερα και μόνο. Συζητάμε κάποια πράγματα αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πω κάτι. Θα δείξει ο καιρός.

Αυτή είναι η δεύτερη εμφάνισή σας στο «Σπίτι με το Mega». Πώς ήταν η εμπειρία της πρώτης εμφάνισης δίπλα στον Σταμάτη Κραουνάκη;

Η εμπειρία αυτή θα είναι χαραγμένη στο μυαλό μου πάντα ως κάτι μοναδικό. Είναι μεγάλη ευλογία να συνεργάζεσαι με έναν τόσο αξιόλογο άνθρωπο, καλλιτέχνη και δημιουργό, τον Σταμάτη Κραουνάκη. Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα αυτή η μουσική συνάντηση. Ο Σταμάτης μου έδωσε ένα πολύ ωραίο τραγούδι, ένα δυνατό ζεϊμπέκικο, το «Βασανίζομαι».  Το τραγούδι μιλάει για μια αγκαλιά… μια αγκαλιά που σίγουρα λείπει από όλους μας αυτό το διάστημα και την έχουμε ανάγκη.

Στην περίοδο της καραντίνας φτιάχνατε βίντεο με unplugged sessions. Ποια ανάγκη σας οδήγησε σ’ αυτήν την ιδέα;

Στη ζωή μου έχω μάθει να μην επαναπαύομαι. Πιστεύω πως δε θα μπορούσα να ζήσω χωρίς τη μουσική και τη δημιουργία, είναι τροφή για την ψυχή μου.  Ήταν μια διέξοδος για εμένα το να μπω στο στούντιο παρέα με δύο μεγάλους καταξιωμένους καλλιτέχνες τον Νίκο Κατσίκη στο μπουζούκι και τον Βάιο Πράπα στην κιθάρα και να ερμηνεύσω τραγούδια που αγαπώ. Μέσα από την απλότητα αυτή, με μία κιθάρα και ένα μπουζούκι, καταφέραμε να «καταθέσουμε» όλα όσα νιώθουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους δύο αυτούς ανθρώπους που ήταν δίπλα μου σε αυτό το μουσικό ταξίδι. Νιώθω μεγάλη χαρά που ο κόσμος το αγκάλιασε και το αγάπησε από την πρώτη στιγμή.

Τις ευχές σας για την Ανάσταση;

Το Άγιο φως της Ανάστασης να κρατήσει κάθε πόνο μακριά από όλους. Χριστός Ανέστη με υγεία, αγάπη και οικογενειακή ευτυχία.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024