Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλίκη Βουγιουκλάκη - Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Μία σπάνια φωτογραφία τους

Αλίκη Βουγιουκλάκη – Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Μία σπάνια φωτογραφία τους

Μία από τις πιο σπάνιες φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instragram, ο δημοσιογράφος Άρης Λουπάσης

Μία από τις πιο σπάνιες φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instragram, ο δημοσιογράφος Άρης Λουπάσης.

Κι είναι πραγματικά σπάνια, όχι γιατί απαθανατίζει την Εθνική μας σταρ αγκαλιά με ένα αρνάκι, αλλά γιατί τόσο η μοναδική Αλίκη όσο και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ λάμπουν, γελώντας αληθινά με εκείνον μάλιστα να την κρατά τρυφερά από τους ώμους.

Η φωτογραφία σύμφωνα, με όσα έγραψε, ο Άρης Λουπάσης θέλοντας να ευχηθεί «Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και το Άγιο Φως να φωτίζει πάντα τις καρδιές όλων», βγήκε το Πάσχα του 1968 τότε που ο θίασος Αλίκης Βουγιουκλάκη- Δημήτρη Παπαμιχαήλ ανέβασε με επιτυχία στο “Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης” την κωμωδία των Τσιφόρου-Βασιλειάδη “Ζητείται νέα με προίκα” την οποία έχει ανεβάσει το καλοκαίρι του ’67 στο θέατρο “Μινώα” και το περίοδο 1967-68 στο “Κοτοπούλη -Rex”.

Κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας (φώτο) αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας, πλήθος θαυμαστών, τους υποδέχθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό. Ανάμεσα στους οποίους και ο αγαπημένος φίλος και κουμπάρος τους Γιώργος Κρητικός γνωστός ως “Κρικέλας” που προσέφερε δώρο στην Αλίκη κι ένα αρνάκι.

Στο θρυλικό εστιατόριο της πόλης, που φέρει και το όνομα του, το ζευγάρι καθώς και μεγάλα ονόματα της ελληνικής και διεθνούς καλλιτεχνικής και πολιτικής σκηνής απολάμβαναν υπέροχες σπεσιαλιτέ και ζούσαν αξέχαστα και ονειρικά γλέντια. Το Μεγάλο Σάββατο οι αγαπημένοι ηθοποιοί πήγαν στην Ανάσταση με μέλη του θιάσου, εκφράζοντας την συγκίνηση τους για την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο τους και στην συνέχεια απήλαυσαν την παραδοσιακή μαγειρίτσα στο μαγαζί του κουμπάρου τους.

Μετά από τρεις εβδομάδες όπου ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις ακολούθησε μία εξίσου επιτυχημένη περιοδεία με το ίδιο έργο σε Σέρρες, Καβάλα, Βόλο και Λάρισα με το ζευγάρι να δηλώνει σε συνέντευξή του την ιδιαίτερη χαρά για την μεγάλη ανταπόκριση και τον θαυμασμό του θεατρικού κοινού της Θεσσαλονίκης και της ελληνικής περιφέρεια στο έργο τους.

Την επομένη χειμερινή περίοδο η Αλίκη απείχε από το θέατρο καθώς διένυε την περίοδο της εγκυμοσύνης της και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ανέβασε τον «Θείο Βάνια» του Τσέχωφ και την «Ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι, σε πολύ δυνατές ερμηνείες, στο θέατρο «Αλάμπρα». Μυθική και μυθιστορηματική η καριέρα των δύο μοναδικών αυτών προσωπικοτήτων όπως μυθική και μυθιστορηματική υπήρξε και ολόκληρη η ζωή τους.

Δείτε τη φωτογραφία

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024