Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γρήγορο κόλπο Photoshop για τέλειες λήψεις σε λίγα λεπτά

Γρήγορο κόλπο Photoshop για τέλειες λήψεις σε λίγα λεπτά

Απαιτείται μεγάλη υπομονή και τεχνική, καθώς και κάμερα ποιότητας, για να τραβήξετε υπέροχες λήψεις ή μήπως όχι;

Απαιτείται μεγάλη υπομονή και τεχνική, καθώς και κάμερα ποιότητας, για να τραβήξετε υπέροχες λήψεις. Όχι μόνο τα στοιχεία της φύσης πρέπει να είναι υπέρ σας εκείνη την ημέρα, αλλά θα πρέπει επίσης να ρυθμίσετε τον εξοπλισμό σας σωστά και να αφήσετε το κλείστρο ανοιχτό για μεγάλο χρονικό διάστημα για να τραβήξετε μια καλή λήψη.

Ωστόσο, εάν έχετε μία καταπληκτική φωτογραφία με οριζόντιο τοπίο, μπορείτε να προσομοιώσετε γρήγορα εικόνες μεγάλης έκθεσης , χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Σε ένα σύντομο σεμινάριο δύο λεπτών από το Adobe Photoshop, ο υπεύθυνος της Adobe, Julieanne Kost, πιστεύει ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατό με το φίλτρο Path Blur.

Για να το εντοπίσετε, μεταβείτε στο Φίλτρο> Μετατροπή για έξυπνα φίλτρα> Συλλογή > Path Blur στο Photoshop. Στη συνέχεια, θα δείτε ένα νέο πλευρικό μενού και θα εμφανιστεί ένα ρυθμιστικό στην θολή φωτογραφία σας. Αλλάξτε τις παραμέτρους για να προσαρμόσετε την «κίνηση» που επιθυμείτε στην εικόνα σας.

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, μπορείτε να προχωρήσετε σε περιοχές που θέλετε να ξεθολώσετε και να εστιάσετε, προσθέτοντας μια όμορφη φωτογραφία του ουρανού για να προσομοιώσετε τις αλλαγές στην ατμόσφαιρα.

Δείτε το βίντεο

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024