Η έκτη αίσθηση λειτουργεί πολύ καλά και οι φίλοι σου το έχουν αναγνωρίσει, γι’ αυτό και παίρνουν τη συμβουλή σου σε οτιδήποτε.

Επειδή προφανώς τα άστρα και οι πλανήτες έχουν ένα μικρό μερίδιο, αν είσαι ένα από τα τρία ακόλουθα ζώδια τότε και επίσημα έχεις αλάνθαστο ένστικτο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο, επομένως έχει την ικανότητα να αναπτύξει την απαραίτητη ενσυναίσθηση για τους γύρω του. Διαβάζει καλύτερα από οποιοδήποτε ζώδιο τους ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν κάτι φαίνεται ότι είναι λάθος, ο σκορπιός είναι εκεί για να το μαντέψει σωστά. Κινείται παρασκηνιακά, συλλέγει πληροφορίες και έχει σύμμαχο το ένστικτό του για να πέσει μέσα. Είτε ερωτική σχέση είτε φιλική, θα το χρησιμοποιήσει όπως πρέπει κι αν κάτι δεν του κάτσει καλά, δεν θα την εξελίξει.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά είναι ένα ζώδιο που βιώνει ένα δικό του ονειρικό κόσμο γεμάτο συναίσθημα. Ο πλανήτης Ποσειδώνας που κυβερνά τον ιχθύ, είναι επίσης και κυβερνήτης των ονείρων και του υποσυνείδητου, οπότε δεν είναι περίεργο που το εν λόγω ζώδιο συναισθάνεται πολλά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο