Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γκλεν Κλόουζ: To twerk της γίνεται το απόλυτο viral των Όσκαρ

Γκλεν Κλόουζ: To twerk της γίνεται το απόλυτο viral των Όσκαρ

Η 74η χρονη Γκλεν Κλόουζ μπορεί να έχασε για ακόμα μια φορά το πολυπόθητο βραβείο Όσκαρ, κέρδισε όμως τις εντυπώσεις με χορεύοντας το «Da Butt»

Μπορεί η Γκλεν Κλόουζ να έχασε το πολυπόθητο αγαλματάκι στην 93η απονομή των βραβείων Όσκαρ, όμως η ταλαντούχα ηθοποιός κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με έναν χορό-έκπληξη που προσέφερε κατά τη διάρκεια της τελετής.

Η Γκλεν Κλόουζ βρέθηκε για όγδοη φορά υποψήφια για Όσκαρ χάρη στην ερμηνεία της στο «Hillbilly Elegy» και δυστυχώς έφυγε για μία ακόμη φορά με άδεια χέρια.

Μετά τη χθεσινοβραδινή ήττα της στα 93α Βραβεία Όσκαρ, η 74χρονη σταρ είναι πλέον επίσημα η ηθοποιός με τις περισσότερες υποψηφιότητες στη διοργάνωση αλλά χωρίς καμία νίκη σε ολόκληρη τη λαμπρή καριέρα της.

Ωστόσο η ταλαντούχα σταρ δεν πτοήθηκε από την ήττα της στην κατηγορία Β’ Γυναικείου Ρόλου – με το αγαλματάκι να πηγαίνει τελικά στην Yuh-Jung Young για τον ρόλο της στην ταινία «Minari» και παρέμεινε χαμογελαστή και κεφάτη για το υπόλοιπο της βραδιάς.

Μάλιστα κατάφερε με τον τρόπο της να αφήσει με τον δικό της τρόπο την υπογραφή της στην ιστορία των Όσκαρ, όχι με τις ερμηνευτικές, αλλά με τις χορευτικές της ικανότητες.

Χορεύοντας το «Da Butt» σε ένα αναπάντεχο twerk, η Γκλεν Κλόουζ άφησε τους συναδέλφους της σταρ αλλά και το κοινό με ανοιχτό το στόμα.

Ο τολμηρός χορός έκπληξη της Κλόουζ προέκυψε όταν της πλησίασε ο κωμικός και συμπαρουσιαστής της τελετής Λιλ Ρέλ Χάουερι, ζητώντας της να συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι όπου καλούνταν να αναγνωρίσει την μουσική που ακουγόταν.

Η Κλόουζ αναγνώρισε αμέσως το «Da Butt», το διάσημο κομμάτι των Experience Unlimited από τη δεκαετία του ’80 που συμπεριλαμβανόταν στο soundtrack της ταινίας School Daze του Σπάικ Λι.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024