Η Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε ένα tweet με ένα μήνυμα γεμάτο χαρά και υπερηφάνεια για την απόφαση του Αμερικανού Προέδρου να αναγνωρίσει επίσημα την γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους.

Συγκεκριμένα, το μήνυμά της ανέφερε:

Μετά από περισσότερο από έναν αιώνα μάχης για αλήθεια και αναγνώριση, σήμερα ο λαός τηων Αρμενίων έλαβε την αναγνώριση για την οποία όλοι ελπίζαμε και προσευχόμασταν, με τον Πρόεδρο Μπάιντεν να χαραξτηρίζει επισήμως την σφαγή 1.5 εκατομμυρίων Αρμενίων το 1915 ως γενοκτονία.

Ήτανένα μακρύ ταξίδι για την Αρμένικη κοινότητα. Κάθε χρόνο, ένιωθα ότι όλο και πλησιάζαμε όλο και περισσότερο στο να αναγνωρίσουμε την γενοκτονία. Τελικά, αυτή η μέρα ήρθε.

Είμαι υπερήφανη για την κληρονομιά μου, υπερήφανη για τις Αρμενικές κοινότητες και ευγνώμων στον Πρόεδρο Μπάιντεν που εξασφάλισε σε κάθε Αρμένιο αυτήν την μέρα και αυτή την αλήθεια. Αν και τίποτα δεν θα φέρει πίσω στην ζωή τους Αερμένιους και τις Αρμένισσες που δολοφονήθηκαν, ελπίζω ότι τουλάχιστον οι οικογένειές τους θα νιώσουν τώρα μια αίσθηση γαλήνης.

Θα συνεχίζω να τιμών και να θυμάμαι εκείνους που χάσαμε κάθε χρόνο τέτοια μέρα, αλλά τώρα με την ελπίδα ότι μετά την αναγνώριση της εις βάρος τους γενοκτονίας, δεν θα επιτρέψουν ποτέ ξανά να επαναληφθούν οι αγριότητες του παρελθόντος.

Ευχαριστούμε Πρόεδρε Μπάιντεν για το θάρρος σου να πεις την αλήθεια που άλλοι επέλεξαν να μην πουν.

Κιμ

Δείτε το πρωτότυπο κείμενο-ανάρτηση της Καρντάσιαν:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο