Ο Σπύρος απευθύνεται σε ένα ιδιωτικό γραφείο ερευνών ώστε να βρει τα παιδιά. Από την άλλη η Θάλεια έρχεται σε επαφή με τον Μιχάλη αγνοώντας πως είναι ένας από τους απαγωγείς, ενώ η Μαντώ κάνει ένα τραγικό λάθος, που θέτει σε κίνδυνο τις διαπραγματεύσεις.

Οι μέρες περνούν και η αγωνία των γονιών για τα παιδιά τους που έχουν απαχθεί γιγαντώνεται. Το μόνο που σκέφτονται είναι πότε θα τελειώσει αυτός ο εφιάλτης και θα τα αγκαλιάσουν ξανά.

Ο Σπύρος δεν εμπιστεύεται την έρευνα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται την υπόθεση η Αστυνομία και ο Νάσος, που είναι ο επικεφαλής.

Έτσι, σύμφωνα με το my tv αποφασίζει να απευθυνθεί σε ιδιωτικό γραφείο ερευνών. Παράλληλα, η παρουσία του Πέτρου, του πρώην σύζυγου και βιολογικού πατέρα της Αριστέας αναστατώνει την Αθηνά και τον Βασίλη.

Η επιμονή του μάλιστα να περνά χρόνο με την Αθηνά δημιουργεί περισσότερες εντάσεις ανάμεσα στην τελευταία και τον Βασίλη.

Ο τελευταίος, αδυνατεί δείξει ψυχραιμία και να διαχειριστεί την ήδη βεβαρημένη σχέση τους. Την επόμενη μέρα, η Θάλεια έρχεται σε επαφή με τον Μιχάλη. Φυσικά, η κοπέλα αγνοεί πως εκείνος είναι ένας από τους απαγωγείς των παιδιών. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, συλλαμβάνεται ο απολυμένος οδηγός ως ύποπτος για την απαγωγή.

Τότε βγαίνουν στην επιφάνεια διάφορα σημαντικά στοιχεία και ανοίγει μία παλιά υπόθεση μπούλινγκ, που συγκαλύφθηκε από το ιδιωτικό σχολείο. Την ίδια ώρα, η Μαντώ κάνει ένα τραγικό λάθος, που θέτει σε κίνδυνο τις διαπραγματεύσεις με τους δράστες.

Δείτε το τρέιλερ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο