Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής στα γυρίσματα του

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής στα γυρίσματα του «Emily in Paris»»

Μπορείτε να μαντέψετε ποιος;

Η σειρά που σημείωσε τεράστια επιτυχία έρχεται να μας εντυπωσιάσει ή έστω, να μας κάνει να ασχοληθούμε μαζί της, για άλλη μια σεζόν. Μόλις ανακοινώθηκε πως τα γυρίσματα της νέας σεζόν του «Emily In Paris» έχουν πάρει το πράσινο φως και ξεκινoύν, οι απανταχού fans της σειράς έσπευσαν να προϊδεάσουν τη συνέχεια.

Ο δημιουργός των σειρών που έγραψαν ιστορία στην αμερικανική τηλεόραση, όπως το «Beverly Hills 90201» και το «Sex and the City», ξέρει πώς να πιάνει τον παλμό της εποχής και να δημιουργεί επιτυχίες. Η πρώτη σεζόν του «Emily In Paris» που προβλήθηκε στο Netflix απέκτησε φανατικό κοινό τόσο για την υπόθεσή της όσο και για τα fashion & stylish trends που δημιούργησε. Η υπόθεση θα μπορούσε να βγαίνει από μυθιστόρημα αλλά και από την ίδια την πραγματικότητα.

Η Emily είναι μια Αμερικανίδα millenial, που φεύγει από το Σικάγο για να εργαστεί και να ανοίξει τα φτερά της στο ρομαντικό Παρίσι. Εκεί όμως την περιμένει μια διαφορετική καθημερινότητα την οποία προσπαθεί να συνηθίσει. Έρωτες, ζηλοφθονίες, φιλίες, πάθη, μόδα, ρομαντισμός… όλα μπορούν να συνυπάρξουν, αρκεί η Emily να εγκλιματιστεί!

Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει και απ’ ότι είδαμε στον λογαριασμό πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού και παρουσιαστή, κρύβει εκπλήξεις. Ο ηθοποιός όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, βρέθηκε στο Παρίσι, μαζί με την σχεδιάστρια και ενδυματολόγο της σειράς Patricia Field.

Η μεγαλύτερη επιτυχία της σειράς οφείλεται στον stylish τρόπο που ντύνεται η Emily, ο οποίος έχει δημιουργήσει ξανά iconic trends σε όλο τον κόσμο. Πίσω από αυτή την fashion mania κρύβεται η Patricia Field, η οποία υπόσχεται φέτος να δημιουργήσει ακόμα πιο σπουδαία iconic look και να μας κάνει να ερωτευθούμε περισσότερο το Παρίσι αλλά και τη μόδα.

Ποιος είναι όμως ο Έλληνας ηθοποιός που βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς;

Εύκολα θα τον αναγνωρίσετε από αυτή τη φωτογραφία:

Ναι, είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος!

Δείτε ακριβώς για ποιο λόγο βρέθηκε στο Παρίσι ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής:

Τυχερός ο Φώτης Σεργουλόπουλος που έχει φίλη του την θρυλική ενδυματολόγο της σειράς! Πολλοί θα θέλαμε να βρισκόμασταν στην θέση του.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024