Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βάνα Μπάρμπα: «Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη από εμένα. Οι γυναίκες έφευγαν απ’ όπου καθόμουν γιατί με φοβούνταν»

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη από εμένα. Οι γυναίκες έφευγαν απ’ όπου καθόμουν γιατί με φοβούνταν»

Καλεσμένη στην παρέα των Roomies, η ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με τις γυναίκες, την κόρη της αλλά και για τα νέα επαγγελματικά της σχέδια.

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν σήμερα καλεσμένη στην παρέα των Roomies και μίλησε για όλα: από τον τρόπο που έχει εξελιχθεί η σχέση της με τις γυναίκες μέχρι τις ανασφάλειές της, την κόρη της και τα άμεσα επαγγελματικά της σχέδια.

Η ηθοποιός σχολίασε πως η συνεργασία μεταξύ γυναικών δύσκολα πετυχαίνει- κάτι που έγινε στην περίπτωση των Roomies. «Οι γυναίκες είναι πάντα ανταγωνιστικές από τη φύση τους. Μη κοιτάς που μεγάλωσα και βλέπω τα κορίτσια με αγάπη. Ας ήμουν στην ηλικία τους… θα καθόμουν εγώ στην Ντορέτα έτσι άνετα; Απλά, είμαι σε άλλη ηλικία, έχω κάνει τον κύκλο μου και είμαι άνετη.», ανέφερε.

«Δεν υπήρχε κανείς στα τραπέζια που καθόμουνα, γυναικείο φύλο, έφευγε… (με φοβόντουσαν). Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη. Μόλις έμπαινα σε ένα τραπέζι, έφευγαν όλοι, οπότε έμενα μόνη μου με 2-3 άντρες.

Μετά μεγάλωσα κι άρχισα να βλέπω ωραιότερες από εμένα, γιατί αυτή είναι η ζωή να ανοίξει η γη να τις καταπιεί ήθελα. Όταν βγήκε η Κορινθίου με είχε πιάσει η καρδιά μου.», πρόσθεσε.

«Είχα κάνει μια παράσταση «Οι δυο μονόλογοι» είχε βγει η Ζέτα η Δούκα, η Δωροθέα Μερκούρη ήμουν έτοιμη να δεχθώ τα νέα κορίτσια και με μεγάλη μου χαρά να τα βγάλω. Ο ανταγωνισμός εμπεριέχει ανασφάλεια και νεότητα. Όταν μεγαλώνεις ξέρεις ποιος είσαι, τις ήττες, τις νίκες οπότε δεν υπάρχει ανταγωνισμός, είσαι πιο ελεύθερος κι από την εικόνα σου. Με ενοχλεί να πρέπει να υπάρχει ενοχικό κομμάτι όταν μια γυναίκα μεγαλώνει και μεγαλώνει με συνείδηση», τόνισε.

Αναφορικά στα επαγγελματικά της πλάνα, σημείωσε: «Ετοιμάζω ένα site που θα έχει κοινωνικό πρόσωπο “Βάνα life” θα γίνει κι εκπομπή του χρόνου. Δεν θα είναι reality, θα πάω σε μια γιαγιά στην Γλυφάδα που την ξέρω που έχει πολλά λεφτά, είναι μόνη της θέλουν να τη βάλουν στο γηροκομείο, όλοι νοιάζονται για τα λεφτά της και κανείς δεν πάει να της κάνει παρέα».

Ενώ για τις γυναίκες της ζωής της, την κόρη της Φαίδρα και την μητέρα της, έκανε εξομολόγηση ψυχής για τις δυσκολίες και τα λάθη της.

«Είναι ένα στρεσογόνο για όλους τους γονείς (οι πανελλήνιες). Μου είπε “ένα μήνα δεν θα μου μιλάς”. Θέλει να μπει φιλοσοφική. Είναι Μπαρμπάκι, όταν την πήγα στο Κολέγιο το ιδιωτικό μου είπε “εγώ δεν θέλω εδώ δεν μου αρέσει”. Οι επιλογές της είναι δικές της.

Είναι δύσκολη ηλικία. Η Φαίδρα είναι ο μόνος άνθρωπος που αγάπησα στη ζωή μου. Οι δύο γυναίκες της ζωής μου είναι η Φαίδρα και η μητέρα μου που δυστυχώς έχει άνια. Είναι μια δύσκολη κατάσταση.

Αν έκανα το χειμώνα θέατρο, δεν αμείβομαι πια, θα ήθελα να το κάνω ερασιτεχνικά και θα έδινα τα χρήματα σε ένα ίδρυμα με καρκινοπαθείς. Αρνούμαι να πάρω χρήματα από τη δουλειά μου πια. Έχω πάθει σοκ. Το παιδί – πανελλήνιες και η μητέρα μου έχει άνοια. Δεν με αναγνωρίζει.»

Αποκάλυψε μάλιστα ότι είναι αρκετά παρεμβατική με τη ζωή της έφηβης κόρης της. «Ανακατεύομαι πολύ στις κοινωνικές τις συναναστροφές. Είμαι ελεγκτική και το παιδί δεν το αντέχει. Παίρνω καμιά φορά κανά φίλο τηλέφωνο.»

Η Βάνα Μπάρμπα έχει ως σύντροφό της το σκυλάκι της, καθώς δεν εμπιστεύεται όπως είπε τις προθέσεις των ανδρών που την πλησιάζουν.

«Ο σύντροφός μου είναι ο fluffy. Δεν είχα τύχη να βρω άντρα για στήριγμα. Είναι δύσκολο να βρω άνθρωπο να θαυμάσω για να κάνω σχέση. Δεν εμπιστεύομαι αυτούς που με πλησιάζουν. Ακόμα και στην ηλικία μου εξακολουθώ να είμαι μια γυναίκα – τρόπαιο, οπότε είμαι καχύποπτη απέναντί τους. Το να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου με διπλό ρόλο… δεν το συνιστώ σε καμία. Τσακίστηκα. Ο μεγαλύτερος ρόλος μου πιο πάνω από Όσκαρ είναι η μητρότητα. Μου βάζω 10′.»

Όπως είπε της αρέσει πολύ η ελληνική τηλεόραση. «Για το GNTM έβγαλα respect». Ενώ παρακολουθεί πολύ το Master Chef.
Αποκάλυψε ότι είχε τσακωθεί με τον Κοκλώνη για τη θέση του κριτή, «απέρριψα πρόταση για το Just the two of us. Ήμουν πιο νέα στο Dancing.»

Για την ενδεχόμενη συμμετοχή σε κάποιο reality show, ανέφερε: «Δεν δέχομαι να με κρίνουν άνθρωποι που δεν έχουν την ίδια πορεία με εμένα. Καλύτερα να με φοβούνται παρά να σε σέβονται, γιατί δεν σε σέβονται ποτέ.».
Η Βάνα Μπάρμπα είπε ότι δεν θα ήθελε να εμφανιστεί ποτέ ξανά στην τηλεόραση, σε κάποιο σίριαλ, ενώ αναφορικά στο νέο της επαγγελματικό σχέδιο το site της, θα είναι έτοιμο λίγο πριν το Πάσχα.

Δείτε το βίντεο από την συνέντευξή της εδώ. 

Sports in

Το πόδι μιας «αρκούδας» διασχίζει την Ευρώπη - Ανάλυση του Economist

Στο αμείλικτο ερώτημα «τι θα γίνει εάν χάσει η Ουκρανία» επιχειρεί να απαντήσει ο Economist

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024