Ένα πάρτι που πραγματοποίησε μια οικογένεια του Νιου Χαμσάιρ των ΗΠΑ, για να γιορτάσουν την αποκάλυψη του φύλου του παιδιού που περιμένουν, ήταν τόσο… εκρηκτικό, που πολλοί κάτοικοι νόμιζαν ότι έγινε σεισμός, ενώ ο ήχος ακούστηκε και πέρα από τα σύνορα της πολιτείας, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία του Κίνγκστον, μιας πόλης κοντά στα σύνορα της πολιτείας με τη Μασαχουσέτη, έλαβε καταγγελίες για δυνατή έκρηξη το βράδυ της Τρίτης. Έτσι, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο που τους παρέπεμπαν οι πολίτες, για να διαπιστώσουν ότι το μια οικογένεια έκανε πάρτι για την αποκάλυψη των φύλων του παιδιού της και το γιόρταζε με… εκρηκτικά.

Συγκεκριμένα, πηγή της έκρηξης ήταν ογδόντα κιλά της ουσίας Tannerite, σύμφωνα με την αστυνομία. Η οικογένεια θεώρησε ότι το νταμάρι στο οποίο βρίσκονταν θα ήταν το ασφαλέστερο σημείο για να πυροδοτήσει το εκρηκτικό, το οποίο συνήθως κυκλοφορεί στο εμπόριο ως στόχος για σκοποβολή, όπως ανέφερε η αστυνομία.

Κάτοικοι που διαμένουν κοντά στο σημείο ανέφεραν ότι η έκρηξη τράνταξε τα σπίτια τους με κάποιους να καταγγέλλουν φθορά της ιδιοκτησίας τους, σύμφωνα με το NBC 10 Boston.


«Ακούσαμε αυτή την απαίσια έκρηξη», δήλωσε η Σάρα Ταλιέρι, που ζει σε ένα σπίτι κοντά στο σημείο, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό. «Έπεσαν τα κάδρα από τους τοίχους μας… Κι εμένα μου αρέσει η διασκέδαση, αλλά αυτό ήταν υπερβολικό».

Ο σύζυγός της, ο Ματ, δήλωσε ότι οι γείτονες ανέφεραν ρωγμές στα θεμέλια του σπιτιού τους εξαιτίας της έκρηξης.

Δεν υπήρξαν τραυματίες, σύμφωνα με την αστυνομία. Το πρόσωπο που αγόρασε και πυροδότησε τα εκρηκτικά παραδόθηκε οικειοθελώς στην αστυνομία. Δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία του.

Πάντως, η αστυνομία αναφέρει ότι βάσει του βίντεο της έκρηξης… το μωρό είναι αγόρι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο