Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Εκρηκτικό… πάρτι αποκάλυψης φύλου προκάλεσε «σεισμό» στο Νιου Χαμσάιρ

ΗΠΑ: Εκρηκτικό… πάρτι αποκάλυψης φύλου προκάλεσε «σεισμό» στο Νιου Χαμσάιρ

Το περιστατικό άφησε άφωνους τους γείτονες, που καταγγέλλουν φθορές στα σπίτια τους

Ένα πάρτι που πραγματοποίησε μια οικογένεια του Νιου Χαμσάιρ των ΗΠΑ, για να γιορτάσουν την αποκάλυψη του φύλου του παιδιού που περιμένουν, ήταν τόσο… εκρηκτικό, που πολλοί κάτοικοι νόμιζαν ότι έγινε σεισμός, ενώ ο ήχος ακούστηκε και πέρα από τα σύνορα της πολιτείας, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία του Κίνγκστον, μιας πόλης κοντά στα σύνορα της πολιτείας με τη Μασαχουσέτη, έλαβε καταγγελίες για δυνατή έκρηξη το βράδυ της Τρίτης. Έτσι, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο που τους παρέπεμπαν οι πολίτες, για να διαπιστώσουν ότι το μια οικογένεια έκανε πάρτι για την αποκάλυψη των φύλων του παιδιού της και το γιόρταζε με… εκρηκτικά.

Συγκεκριμένα, πηγή της έκρηξης ήταν ογδόντα κιλά της ουσίας Tannerite, σύμφωνα με την αστυνομία. Η οικογένεια θεώρησε ότι το νταμάρι στο οποίο βρίσκονταν θα ήταν το ασφαλέστερο σημείο για να πυροδοτήσει το εκρηκτικό, το οποίο συνήθως κυκλοφορεί στο εμπόριο ως στόχος για σκοποβολή, όπως ανέφερε η αστυνομία.

Κάτοικοι που διαμένουν κοντά στο σημείο ανέφεραν ότι η έκρηξη τράνταξε τα σπίτια τους με κάποιους να καταγγέλλουν φθορά της ιδιοκτησίας τους, σύμφωνα με το NBC 10 Boston.


«Ακούσαμε αυτή την απαίσια έκρηξη», δήλωσε η Σάρα Ταλιέρι, που ζει σε ένα σπίτι κοντά στο σημείο, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό. «Έπεσαν τα κάδρα από τους τοίχους μας… Κι εμένα μου αρέσει η διασκέδαση, αλλά αυτό ήταν υπερβολικό».

Ο σύζυγός της, ο Ματ, δήλωσε ότι οι γείτονες ανέφεραν ρωγμές στα θεμέλια του σπιτιού τους εξαιτίας της έκρηξης.

Δεν υπήρξαν τραυματίες, σύμφωνα με την αστυνομία. Το πρόσωπο που αγόρασε και πυροδότησε τα εκρηκτικά παραδόθηκε οικειοθελώς στην αστυνομία. Δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία του.

Πάντως, η αστυνομία αναφέρει ότι βάσει του βίντεο της έκρηξης… το μωρό είναι αγόρι.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024