Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζουγανέλη - Δημητρίου: Ο λόγος που παντρεύτηκαν μέσα σε τέσσερις μήνες σχέσης

Ζουγανέλη – Δημητρίου: Ο λόγος που παντρεύτηκαν μέσα σε τέσσερις μήνες σχέσης

Ο Σπύρος Δημητρίου σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ αποκάλυψε το λόγο που μέσα σε τέσσερις μήνες γνωριμίας έγινε και ο γάμος τους

Ο γάμος της Ελεονώρας Ζουγανέλη, με τον εκλεκτό της καρδιάς της Σπύρο Δημητρίου, έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας το περασμένο καλοκαίρι.

Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει ότι το ζευγάρι, λόγω κοροναϊού είχε αποφασίσει να αναβάλλει τον γάμο του τον οποίο είχε ορίσει για τις 10 Οκτωβρίου, τελικά άλλαξε ξανά σχέδια, αφού κάτω από άκρα μυστικότητα και με συνοπτικές διαδικασίες οργανώθηκαν όλα στις όμορφες Σπέτσες.

Όσο γρήγορα οργανώθηκαν όλα για το γάμο, τόσο γρήγορα πάρθηκε και η απόφαση.

Ο Σπύρος Δημητρίου σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ αποκάλυψε το λόγο που μέσα σε τέσσερις μήνες γνωριμίας έγινε και ο γάμος τους.

Ξαφνικά βρέθηκες να απασχολείς την επικαιρότητα και για άλλους λόγους, πέρα από τις νομικές υποθέσεις. Αναφέρομαι στη σχέση σου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Πώς το αντιμετώπισες τον πρώτο καιρό;

«Ήταν κάτι που ανέμενα ότι θα συμβεί. Σίγουρα δεν είναι κάτι που με βοηθά στη δημοφιλία της δουλειάς μου. Δεν νομίζω δηλαδή ότι κάποιος θα με επιλέξει ως δικηγόρο λόγω του ότι είμαι σύζυγος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. (Γελάει.) Τώρα το ότι βγήκα κι εγώ κάπως παραπάνω στην επικαιρότητα λόγω της Ελεωνόρας το βρίσκω χαριτωμένο και πρωτόγνωρο. Όπως πρωτόγνωρες είναι και οι παπαρατσικές φωτογραφίες που μας τράβηξαν από τις περσινές μας διακοπές στα Κουφονήσια. Δεν είχα πιστέψει ποτέ ότι υπάρχουν τυχαίες» φωτογραφίσεις στα περιοδικά, μέχρι που μου συνέβη».

Πριν γνωριστείτε και γίνετε ζευγάρι, την ήξερες ως τραγουδίστρια;

«Ε, βέβαια. Αλλά δεν είχα πάει σε συναυλία της και το έχει παράπονο! θα σου διηγηθώ κι ένα αστείο σκηνικό. Την είχα δει μία φορά ζωντανά κάπου το 2013 στην, Αρμάτα στις Σπέτσες, αλλά την είχα δει αναγκαστικά γιατί στις εκδηλώσεις εκείνη τη χρονιά τραγουδούσε μόνο η Ελεωνόρα. 

Και άλλη μια φορά είχα πάει στην Ακτή Πειραιώς, όπου εμφανίζονταν ο Μαχαιρίτσας, ο Ζουγανέλης και ο Παπακωνσταντίνου και ο συχωρεμένος ο Μαχαιρίτσας είχε την προηγούμενη μέρα μια συναυλία στη Ρόδο, πλην όμως ήρθε στην Αθήνα μια θεομηνία και δεν μπόρεσε να ταξιδέψει με το αεροπλάνο, Μας ενημέρωσαν πριν από το πρόγραμμα ότι στη θέση του Μαχαιρίτσα θα εμφανιστεί εκτάκτως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ήθελα να σηκωθώ και να φύγω, αλλά με κράτησε η παρέα μου».

Δεν πήγαινες στις συναυλίες της γιατί δεν ήταν στα ακούσματα σου;

«Αποφεύγω να πηγαίνω γενικά σε συναυλίες, γιατί έχω πρόβλημα με τον συνωστισμό. Εκτός αν πρόκειται για κάποιο κορυφαίο γκρουπ… Όταν ήρθαν οι Pink Floyd, για παράδειγμα, στην Ελλάδα, πήγα μπουσουλώντας.»

Η πρώτη εντύπωση που σου άφησε γνωρίζοντας την από κοντά;

«Η πρώτη εντύπωση που είχα για εκείνη είναι πως είναι πολύ αυστηρή. Και πράγματι, είναι. Κατάλαβα, όμως, ότι αυτό που έχει ως αυστηρότητα είναι η τρυφερότητα της τελικά. Φαίνεται αυστηρή γιατί σε ακούει πραγματικά όταν της μιλάς. Και όταν σε κοιτάζει στα μάτια, σε κοιτάζει αληθινά, θυμάμαι ότι όταν τη γνώρισα (σ.σ. σε μπαρ κοινής τους φίλης) ήταν και δύο φίλες της μαζί. Αφού έβαλα το δυνατά μου και της μίλησα, πέρασαν δέκα λεπτά και λέω «θα σας αφήσω τώρα λίγο να με σχολιάσετε, αλλά πριν φύγω θέλω να μου βάλεις, Ελεωνόρα, έναν βαθμό!». Της φάνηκε αστείο αυτό και αναθάρρησα κι εγώ».

Και τι βαθμό έβαλε;

«Μου είπε «Εντάξει, περνάς!».

Ήταν κάπως καρμική η συνάντηση σας; Δεδομένου ότι την προηγούμενη μέρα είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας σου, ήθελες να βγεις για ένα ποτό, είδες στο μαγαζί την Ελεωνόρα και έτυχε να έχετε κοινή γνωστή τη στιχουργό Sunny Μπαλτζή, που σας σύστησε.

«Ναι! Άλλωστε κι εγώ και η Ελεωνόρα μέχρι να γνωριστούμε ήμασταν φανατικοί εργένηδες».

Πώς δύο φανατικοί εργένηδες παντρεύτηκαν μόλις στους τέσσερις μήνες σχέσης;

«Γιατί συμφωνήσαμε σε αυτό και είχαμε ίδια προσέγγιση ως προς τη συμβίωση, Δεν είχα συγκατοικήσει καν πριν με την Ελεωνόρα. Όχι να παντρευτώ! Φανταστήκαμε, όμως, ότι θα είχε ενδιαφέρον να προχωρήσουμε τόσο γρήγορα στον γάμο. Και έχει όντως ενδιαφέρον. Με την Ελεωνόρα ανακάλυψα τη συντροφικότητα. Δεν ήξερα ότι υπάρχει, νόμιζα πως αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες. Ο γραφικός -και λίγο Playboy- δικηγόρος… Αυτό που ζω αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ ωραίο», εξομολογείται ο ίδιος.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024