Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αθηνά Οικονομάκου: Σέξι και στιλάτη στον όγδοο μήνα εγκυμοσύνης τη

Αθηνά Οικονομάκου: Σέξι και στιλάτη στον όγδοο μήνα εγκυμοσύνης τη

Η εγκυμοσύνη της την έχει γλυκάνει και ομορφύνει απίστευτα

Μπορεί να έχει πάρει τα κιλάκια της, να έχει φουσκώσει αρκετά η κοιλίτσα της, ωστόσο αυτό που δεν χάνει με τίποτα, πέρα φυσικά από την όρεξη και την καλή της διάθεση, είναι το στιλ της.

Η Αθηνά Οικονομάκου εξάλλου ξέρει πώς ακριβώς να φορά το κάθε κομμάτι ώστε να αναδεικνύει τα σημεία που θέλει. Και είναι αυτό που θέλει κάθε γυναίκα που είναι έγκυος; Μα τι άλλο;

Να νιώθει άνετα με τα ρούχα που επιλέγει χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει απαραίτητα να ντυθεί με ρούχα εγκυμοσύνης.

Η μόδα εξάλλου επιτάσσει τα over sized οπότε είναι μέσα στις τάσεις χωρίς να φορά τα κλασσικά ρούχα εγκυμοσύνης. Όπως ας πούμε αυτή η ολόσωμη φόρμα που επέλεξε και μας εντυπωσίασε με το πώς την συνδύασε.

Σε υπέροχο nude ροζ απόχρωση, με πιέτες που είναι πολύ στη μόδα και φυσικά σε πολύ χαλαρή εφαρμογή. Είναι η πιο τέλεια ολόσωμη φόρμα.

«Στην αρχή με είχαν συμβουλεύσει να μην του το πω νωρίς, πριν το πεντάμηνο δηλαδή, γιατί θα αρχίσει να ρωτά επίμονα πότε θα έρθει το μωράκι. Αυτό όμως δεν συνέβη στη δική μας περίπτωση. Βεβαίως ρωτάει “πότε θα έρθει να παίζουμε” και μου λέει να… προσέχω, αλλά δεν έχει δείξει κάποια εμμονή.

Πολύ ψύχραιμα το περιμένει, χαίρεται και δηλώνει πως αυτός θα το βάζει για ύπνο, θα το ταΐζει και θα του κάνει αγκαλίτσες. Είναι πολύ τρυφερός και εγώ κινούμαι προς αυτή την κατεύθυνση, προετοιμάζοντας τον ότι στην αρχή το μωρό θα κλαίει πολύ και θα θέλει την προσοχή μας, ώστε να μη νιώθει και εκείνος πως θα έρθει σε δεύτερη μοίρα. Νομίζω πως θα πάει καλά όλο αυτό, αν και όλα θα φανούν όταν γεννηθεί το μωράκι και, έρθουμε με το καλό στο σπίτι. Σίγουρα θα βγει κάποια ζήλια ή ανταγωνισμός αλλά αυτό είναι αναμενόμενο και απόλυτα υγιές», έχει πει.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024