Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαθήματα ζωής από την Χάλι Μπέρι

Μαθήματα ζωής από την Χάλι Μπέρι

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Χάλι Μπέρι παραμένει μια από τις ομορφότερες γυναίκες και υψηλά αμειβόμενες ηθοποιούς στη χολιγουντιανή οθόνη

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Χάλι Μπέρι παραμένει μια από τις ομορφότερες γυναίκες και υψηλά αμειβόμενες ηθοποιούς στη χολιγουντιανή οθόνη.

Με μια εκπληκτική σιλουέτα συνειδητοποιεί κανείς ότι δεν έχει μεγαλώσει σχεδόν καθόλου από το 2002, όταν αναδείχθηκε η πρώτη Αφροαμερικανίδα που κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο Α’ Γυναικείου Ρόλου στην ιστορία των βραβείων.

Μιλώντας στο «GH» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, για τις ανασφάλειες και τις φοβίες που είχε ως έφηβη σε μια μικρή πόλη του Οχάιο στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980.

"I felt inferior a lot."

Δημοσιεύτηκε από Good Housekeeping στιςΚυριακή, 18 Απριλίου 2021

«Δεν υπήρχαν πολλές γυναίκες ιδίου χρώματος στο καλλιτεχνικό χώρο με τις οποίες θα μπορούσα να ταυτιστώ», είπε η ηθοποιός.

«Έτσι, πέρασα τα πρώτα μου χρόνια και την εφηβεία μου, ν’ αγωνίζομαι με τον εαυτό μου και την προσωπική μου αξία για να νιώσω αυτοπεποίθηση».

Και συνέχισε:

«Φοιτούσα σε ένα γυμνάσιο με πολύ λίγα «μαύρα» παιδιά. Ένιωθα πολύ κατώτερη. Νόμιζα ότι δεν «ταίριαζα» με το περιβάλλον του σχολείου. Δεν είχα εικόνες επιτυχημένων ή όμορφων, ανθρώπων που έμοιαζαν με εμένα. Ευτυχώς, υπήρξε ένας δάσκαλος που με βοήθησε και τον ευγνωμονώ».

«Άρχισα τότε να ψάχνω άτομα με τα οποία θα μπορούσα να ταυτιστώ, όπως η Ντιαχανν Κάρρολλ (Diahann Carroll), η Νταϊάνα Ρος (Diana Ross), και στην συνέχεια η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston)».

Αποφοίτησε από το σχολείο ως άριστη μαθήτρια, αρθρογράφος στην σχολική εφημερίδα και βασίλισσα του χορού των αποφοίτων. Τη δεκαετία του 1980, συμμετείχε σε αρκετούς διαγωνισμούς ομορφιάς, κερδίζοντας το Miss Teen All American το 1985 και το Miss Ohio USA το 1986. Έγινε η Miss USA το 1986.

Στην συνέντευξη του διαγωνισμού δήλωσε πως όνειρό της ήταν να γίνει ηθοποιός.

Η συνέντευξή της έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή. Ήταν η πρώτη Αφρο-Αμερικανίδα υποψήφια για τον τίτλο Miss World το 1986, όπου κατέκτησε την έκτη θέση.

Σήμερα είναι μητέρα δύο παιδιών, της 13χρονης Νάλα (Nahla), την οποία απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της, Γκαμπριέλ Ομπρί (Gabriel Aubry), και του 7χρονου Μέισιο, από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Ολιβιέρ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez) .

«Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να κοιτάμε το εγώ μας και να κάνουμε πράγματα που μας βοηθούν να παραμείνουμε συνδεδεμένοι με αυτό που είμαστε», είπε η ηθοποιός.

Για την Χάλι Μπέρι αυτό σημαίνει ότι, «μόνο με την αφοσίωση παραμένει καλή μητέρα, φίλη και καλή ηθοποιός».

«Είμαστε όλοι πολύ περισσότερο από την εικόνα τής εξωτερικής μας εμφάνισης. Θέλει όμως δουλειά. Δουλέψτε το εγώ σας και ό,τι μπορείτε να ελέγξετε», δηλώνει η Χάλι Μπέρι όπως μεταδίδει το ΑΠΕ και συνεχίζει:

«Δεν μπορούμε να ελέγξουμε πώς ερχόμαστε, που μοιάζουμε και με ποιον τρόπο ζωής γεννιόμαστε. Αλλά μπορούμε να ελέγξουμε τη γνώμη μας για τα πράγματα. Μπορούμε να ελέγξουμε τι διαβάζουμε. Μπορούμε να ελέγξουμε τι μας στεναχωρεί, τι προσφέρουμε, και τι επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να αναλάβουμε».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024