Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Σκορδά : Η ανακοίνωση του χωρισμού που «συντάραξε» την ελληνική showbiz

Φαίη Σκορδά : Η ανακοίνωση του χωρισμού που «συντάραξε» την ελληνική showbiz

Η Φαίη Σκορδά είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την πρώην πλέον σύζυγο του ηθοποιού, η οποία και επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους.

Πρόκειται για έναν αρκετά γνωστό ηθοποιό, ο οποίος έδωσε τίτλους τέλους στον γάμο του, έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας με την αγαπημένη του. Η Φαίη Σκορδά είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την πρώην πλέον σύζυγο του ηθοποιού, η οποία και επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους.

Δηλώσεις

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Πέμπτης 22/4 βρέθηκαν κανονικά στο πόστο τους, έχοντας στη σκαλέτα της εκπομπής όλα τα νέα από τη showbiz και όχι μόνο.

Από την αρχή της εκπομπής μάλιστα οι δύο παρουσιαστές ανέφεραν την είδηση που είχαν μετά τις φήμες και τα πρώτα δημοσιεύματα για τον χωρισμό ενός πολύ γνωστού ζευγαριού.

«Ένα ζευγάρι που ήταν πολύ πολύ αγαπημένο και όσοι τους έχουμε ζήσει, γνωρίζουμε. Εγώ την γνωρίζω από τη Θεσσαλονίκη και μίλησα μαζί της πριν από λίγη ώρα. Ένα ζευγάρι που ήταν πάρα πολύ αγαπημένο», είπε η Φαίη Σκορδά

«Ναι έχουμε χωρίσει. Υπάρχει όμως πολλή αγάπη. Ο Ιωσήφ θα είναι ο άνθρωπός μου για μια ζωή», είπε η Χρύσα Καλπάκη η οποία χώρισε με τον Ιωσήφ Μαρινάκη έπειτα από 14 χρόνια.

Βίντεο

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024