Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H APPLE και ο οίκος Hermès σε μια σπάνια (και πανάκριβη) συνεργασία

H APPLE και ο οίκος Hermès σε μια σπάνια (και πανάκριβη) συνεργασία

Μερικά προϊόντα είναι ακριβότερα και από ένα κινητό iPhone

Η πολυτελής συνεργασία

Μεταξύ των πολυάριθμων επερχόμενων κυκλοφοριών που ανακοινώθηκαν στην πρόσφατη εκδήλωση Spring Loaded της Apple, το AirTag είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα εκτός από τα πολύχρωμα iMacs. Ακριβώς όπως το δημοφιλές smartwatch της τεχνολογικής εταιρείας, το νέο αξεσουάρ διατίθεται σε μια high-end επιλογή που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Hermès. Σε σύγκριση με την προσιτή τιμολόγηση του ίδιου του AirTag (κοστίζει 29 δολάρια για ένα και 99 δολάρια για τέσσερα), η πολυτελής συνεργασία είναι διαθέσιμη και από 10 φορές ακριβότερη από την αρχική.

Για όσους έχασαν την ανακοίνωση, το AirTag είναι ουσιαστικά ένας μικρός εντοπιστής θέσης που μπορείτε να έχετε οπουδήποτε, από τα κλειδιά σας μέχρι τις αποσκευές σας. Το στοιχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την εφαρμογή εύρεσης της Apple με υψηλή ακρίβεια τοποθεσίας.

Τα AirTags με την επωνυμία Hermès διατίθενται σε τρεις εκδοχές:  μπρελόκ, αξεσουάρ τσάντας και ετικέτα αποσκευών. Ξεκινώντας από  299 δολάρια (ούτε καν 300) για να διακοσμήσει τις αποσκευές, οι τιμές φτάνουν τα 449 δολάρια, η οποία είναι πιο ακριβή από το iPhone SE της Apple. Τα αξεσουάρ είναι κατασκευασμένα από δέρμα Barenia με χρωματιστές ραφές.

Οι προπαραγγελίες για το AirTag ξεκινούν στις 23 Απριλίου, με μια ευρύτερη κυκλοφορία προγραμματισμένη για τις 30 Απριλίου.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024