Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Michael Kors : Οργάνωσε ένα εντυπωσιακό show στους δρόμους της Νέας Υόρκης για τα 40 χρόνια του στη μόδα

Michael Kors : Οργάνωσε ένα εντυπωσιακό show στους δρόμους της Νέας Υόρκης για τα 40 χρόνια του στη μόδα

Η Bella Hadid, η Irina Shayk και η Naomi Campbell ήταν από τα διάσημα ονόματα που μετέτρεψαν το Broadway σε catwalk για να αναδείξουν την επετειακή συλλογή του αμερικανικού σχεδιαστή

O Michael Kors αποφάσισε να γιορτάσει τα 40 χρόνια παρουσίας στο χώρο της μόδας με ένα υπέροχο show στη Νέα Υόρκη, μέσα από το οποίο μας «σύστησε» την Fall/Winter 2021 collection.

Σύμφωνα με το tlife.gr, βλέπουμε πολλά fashion show να διοργανώνονται σε εξωτερικούς χώρους για να ξεπεράσουμε τους περιορισμούς του Covid. Η Bella Hadid, η Irina Shayk και η Naomi Campbell ήταν από τα διάσημα ονόματα που μετέτρεψαν το Broadway σε catwalk για να αναδείξουν την επετειακή συλλογή του αμερικανικού σχεδιαστή.

Φώτο

Η πρώτη του εμφάνιση είχε γίνει το 1981 όταν κυκλοφόρησε την brand collection του στο φημισμένο κατάστημα της Νέας Υόρκης, το Bergdorf Goodman. Μετά από αρκετά χρόνια, στα τέλη των ’90s και στης αρχές του ’00s ξεκίνησε ως επικεφαλής στον οίκο της Celine αλλά τον περισσότερο καιρό της καριέρας του, καλλιεργεί και εξελίσσει το δικό του brand.

Οι δημιουργίες του σχεδιαστή είχαν χρώμα και λάμψη ενώ το mini και το maxi ύφος κυριάρχησαν στις γραμμές των ρούχων του που συνδυάστηκαν άψογα με το νυχτερινό φόντο της Νέας Υόρκης.

Άλλα γνωστά ονόματα που έλαβαν μέρος στη επίδειξη μόδας ήταν οι: Helena Christensen, 52 ετών, h Carolyn Murphy, η Ashley Graham, 33 ετών και πολλά ακόμη μοντέλα που περπάτησαν σε ένα μοναδικό σκηνικό στην άδεια Times Square και δημιούργησαν μία φοβερή ατμόσφαιρα.

Βίντεο

Sports in

Σόου Ντόντσιτς και Γουεμπανιαμά, «buzzer» Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο, ρεκόρ Χάρντεν και Χάουζερ

Χωρίς τον δύο φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο μηριαίο, το Μιλγουόκι νίκησε με 140-129 τους Σανς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024