Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το νέο iMac είναι πολύχρωμο και υπόσχεται τα πάντα

Το νέο iMac είναι πολύχρωμο και υπόσχεται τα πάντα

Η Apple πρόσφατα πραγματοποίησε πρόσφατα μια livestreaming εκδήλωση, διάρκειας μίας ώρας, ανακοινώνοντας τις νέες καινοτομίες του τεχνολογικού γίγαντα

Η Apple πρόσφατα πραγματοποίησε πρόσφατα μια livestreaming εκδήλωση, διάρκειας μίας ώρας, ανακοινώνοντας τις νέες καινοτομίες του τεχνολογικού γίγαντα.

Μία από τις πιο συναρπαστικές επερχόμενες συσκευές της εταιρείας είναι ένα πλήρως επανασχεδιασμένο iMac, που σηματοδοτεί τον πιο κομψό υπολογιστή της Apple μέχρι σήμερα.

Σχεδιασμένος σε ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων, το νέο iMac είναι κατασκευασμένο με μια κομψή οθόνη που έχει πλάτος μόλις 11,5 χιλιοστά.

Μια κάμερα 1080p FaceTime HD, μικρόφωνα ποιότητας στούντιο και ένα ηχοσύστημα έξι ηχείων (σκέφτηκαν σαφώς τις κλήσεις Zoom). Καταρτισμένο με το τσιπ M1, τον επεξεργαστή με την υψηλότερη απόδοση της Apple, η συσκευή διαθέτει εξαιρετικά γρήγορη απόδοση, ακόμη και όταν εκτελεί απαιτητικές εργασίες, όπως επεξεργασία βίντεο. Το Touch ID της Apple εισάγεται επίσης σαν παροχή στον σταθερό υπολογιστή για πρώτη φορά, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδεθούν με ασφάλεια, να αλλάξουν προφίλ και να πραγματοποιήσουν αγορές μέσω Apple Pay με το πάτημα ενός κουμπιού.


Πρόσθετες ανακοινώσεις περιλαμβάνουν ένα ενημερωμένο iPad Pro, επίσης κατασκευασμένο με το τσιπ M1. Το ανανεωμένο tablet υποστηρίζει τώρα Thunderbolt και USB 4 και διαθέτει κάμερα υψηλότερης ανάλυσης. Επεκτείνοντας τη σειρά iPhone, τα iPhone 12 και iPhone 12 Mini θα κυκλοφορήσουν σε μοβ χρώμα, μια ζωντανή προσθήκη στις υπάρχουσες πράσινες, μπλε και κόκκινες επιλογές της Apple. Σε όλες τις νέες συσκευές, η Apple παρουσίασε τα AirTags, μια συσκευή παρακολούθησης Bluetooth παρόμοια με το Tile. Το μικρό, κυκλικό gadget θα πωλείται μαζί με αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων μπρελόκ και μιας τσάντας σχεδιασμένης από τον οίκο Hermès.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024