Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συμβουλές από τον Νικ Κέιβ για την αυτοαμφισβήτηση

Συμβουλές από τον Νικ Κέιβ για την αυτοαμφισβήτηση

Ο Νικ Κέιβ δίνει στους θαυμαστές συμβουλές για την αντιμετώπιση της αυτοαμφισβήτησης σε νέα επιστολή του στα «Red Hand Files»

Ο Νικ Κέιβ έδωσε για ακόμα μια φορά συμβουλές στους θαυμαστές του, αυτή τη φορά σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της αυτοαμφισβήτησης σε μια νέα επιστολή στην ιστοσελίδα «Red Hand Files».

Ο Νικ Κέιβ στην ιστοσελίδα The Red Hand Files καλεί τους θαυμαστές του να υποβάλουν ερωτήσεις ή να καταθέσουν σχόλια, παρατηρήσεις ή εμπνεύσεις και τους απαντά με επιστολές.

Απαντώντας σε επιστολή που έλαβε από θαυμαστή, ο οποίος τον ρωτά εάν υπέφερε ποτέ από αυτοαμφισβήτηση, ο Αυστραλός τραγουδιστής, τραγουδοποιός τονίζει:

«Η απάντηση είναι ναι, πολύ».

«Η αυτοαμφισβήτησή μου τείνει να εκδηλώνεται με ξαφνικές, εξάρσεις ντροπής και συνήθως εμφανίζεται μαζί με μια απώλεια παιχνιδιάρικης διάθεσης ή χιούμορ – ή μάλλον, όταν αρχίζω να παίρνω τον εαυτό μου, και μάλιστα τη ζωή, πολύ σοβαρά» αναφέρει ο Νικ Κέιβ.

«Φαίνεται να εμφανίζεται ως απάντηση – αντίδραση στη δική μου αίσθηση υπεροψίας. Η αυτοαμφισβήτηση είναι κοινή για όλους μας, υποψιάζομαι, και άβολη και δυσάρεστη όπως είναι, σε ένα συγκεκριμένο βαθμό μπορεί να είναι η πιο αληθινή δύναμη που μας προσδίδει ανθρώπινα χαρακτηριστικά, μας κρατά ταπεινούς, ευάλωτους, ανοιχτόμυαλους και συνδεδεμένους με τον κόσμο.

Αλλά, φυσικά, πρέπει να παραμένουμε σε εγρήγορση και να μην αφήνουμε την αυτοαμφισβήτηση μας να γίνεται ψυχαναγκαστική – να μας φυλακίζει, να μας κλείνει και να μας κάνει ανίκανους να κινηθούμε προς τα εμπρός» τονίζει όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ, ο μουσικός, στιχουργός, συγγραφέας και τραγουδιστής των «Nick Cave and the Bad Seeds»

«Σε αυτές τις στιγμές, αξίζει να θυμόμαστε ότι ο κόσμος μπορεί να είναι αστείος -όπως μπορούμε- και να μην παίρνουμε τον εαυτό μας πολύ σοβαρά» αναφέρει.

«Do I ever feel self-doubt? The answer is yes, very much so»

Δημοσιεύτηκε από NME στις Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024