Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Φίλιππος συνάντησε την Νταϊάνα - Το τρυφερό post που συγκινεί

Όταν ο Φίλιππος συνάντησε την Νταϊάνα – Το τρυφερό post που συγκινεί

Ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε πάντα μια πολύ τρυφερή σχέση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η Αutumn Ying είναι μια καλλιτέχνης στο Instagram, πολύ δημοφιλής για τα ξεχωριστά της σκίτσα, ενώ η αγάπη της για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι φανερή.

Η νεαρή κοπέλα έχει κατά καιρούς φτιάξει στον λογαριασμό της στο Instagram πολλά διαφορετικά σκίτσα των μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας με εκείνα που απεικονίζουν την πριγκίπισσα Νταϊάνα, να γίνονται δέχονται «βροχή» από likes και σχόλια.

Αυτή τη φορά, η Autumn, έκανε την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον 99χρονο πρίγκιπα Φίλιππο να συναντηθούν ξανά, αυτή τη φορά μετά θάνατον.

Ο Φίλιππος περπατάει στον δρόμο αγκαλιά με τη νύφη του, την οποία αγαπούσε πολύ και στήριζε ως ξένος κι αυτό στον δύσκολο δρόμο της στη βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν άλλωστε εκείνος που ώθησε τον Κάρολο προς την Νταϊάνα μετά τον γάμο της Καμίλα.

Και η Νταϊάνα λάτρευε τον Φίλιππο και καθόταν δίπλα του σε όλα τα επίσημα δείπνα, σύμφωνα με το βιβλίο της Ingrid Seward με τίτλο «Prince Philip Revealed».

«Όταν η Νταϊάνα βρήκε τους περιορισμούς της βασιλικής ζωής δύσκολους, ήταν ο Φίλιππος που την βοήθησε. Μόλις παντρεύτηκε, δεν κάθισε ποτέ δίπλα στον σύζυγό της. Πάντα καθόταν δίπλα στον Φίλιππο στα δείπνα μαύρης γραβάτας και τη φρόντιζε. Η Νταϊάνα θεωρούσε τα γεύματα Balmoral ως μια τεράστια πίεση και την ατμόσφαιρα βαριά. Ο Φίλιππος προσπάθησε να την κάνει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του γάμου της, εξηγώντας ότι ήξερε από πρώτο χέρι τις δυσκολίες του γάμου με τη βασιλική οικογένεια».

Στο συγκεκριμένο βιβλίο τονίζεται πως ο Φίλιππος υπέγραφε τα γράμματα που έστελνε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα ως «μπαμπάκας».

Όταν βέβαια οι εξωσυζυγικές σχέσεις της Νταϊάνα έγιναν γνωστές, ο Φίλιππος κατάλαβε τον κίνδυνο που διατρέχει η μοναρχία από το σκάνδαλο, απομακρύνθηκε από τη Νταϊάνα και δεν την στήριξε ποτέ πια.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024