Οι σχεδιαστές της Hyundai παρουσιάζουν μια γιορτή τόσο για την κληρονομιά της εταιρείας, όσο και για το μέλλον της σύγχρονης σκέψης με έναν ηλεκτρικό μετασχηματισμό του μοντέλου Pony του 1975.

Η μοναδική σχεδιαστική ιδέα είναι το αποτέλεσμα της σχολαστικής αποσυναρμολόγησης ενός πρωτότυπου αυτοκινήτου πρώτης γενιάς. Στη συνέχεια, η ομάδα παρουσίασε ένα σύστημα μετάδοσης κίνησης EV μαζί με μοντέρνους προβολείς, οπίσθια φώτα, ακόμη και σωλήνες nixie κατά μήκος του εσωτερικού. Το νέο εγχείρημα έρχεται εγκαίρως για την κυκλοφορία του νέου κέντρου πελατών της εταιρείας στο Μπουσάν της Κορέας, όπου το τροποποιημένο αυτοκίνητο εκτίθεται τώρα.

Ο ηλεκτρικός μετασχηματισμός του αρχικού Pony του 1975 σχεδιάστηκε με προσοχή από τον επικεφαλής σχεδιαστή εσωτερικών της hyundai, Ηak Soo Ha, ο οποίος μοιράστηκε την ολοκλήρωσή του στο Ιnstagram του.

Σύμφωνα με το αυτοκίνητο και τον οδηγό, η νέα έκδοση Pony εφοδιάζεται με ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης μετά την αφαίρεση του αρχικού κινητήρα εσωτερικής καύσης. Με προφίλ της δεκαετίας του 1970 , το σούπερ μοντέρνο σύστημα προβολέων και τα οπίσθια φανάρια το μετατρέπουν σε ένα τετράτροχο vintage όνειρο. Μαζί με ένα μοναδικό τιμόνι τριών ακτίνων, το εσωτερικό είναι ανυψωμένο με ένα πάνελ από ρετρό nixie-tubes που θυμίζει το πνεύμα της δεκαετίας του 70.

Το μοντέλο θα παρουσιαστεί στο στούντιο αυτοκινήτων Hyundai στο Μπουσάν έως τις 27 Ιουνίου 2021.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο