1. Έχετε περίοδο (all time classic)

Είναι πολύ ωραίο ότι ο σύντροφός σας είναι υποστηρικτικός (αλλά μην του δώσετε υπερβολική πίστωση, εντάξει δηλαδή). Αλλά μερικές φορές, απλά αυτές τις μέρες μπορεί να θέλετε να ξαπλώσετε και να έχετε λιγούρες ή νεύρα ή πόνο (ή όλα μαζί, δικαίωμα σου), μπορεί και όχι.

2.Αέρια και άλλα δεινά

Στην κατηγορία περιλαμβάνονται πολλά πράγματα. Σκεφτείτε πόσα πράγματα μπορούν να σας πρήζουν και πως γενικά όλο αυτό εκτονώνεται… Καταλάβατε….

  1. Φάγατε σαν βόδια

Το έχω πει προηγουμένως, αλλά είναι τόσο εντυπωσιακό για μένα που το «ρομαντικό δείπνο» υποτίθεται ότι είναι ο πρόλογος του  σεξ. Εάν κάνετε ένα ρομαντικό δείπνο ( ή τότε παλιά που πηγαίναμε και σε εστυιατόρια) δεν πρέπει να αναγκάζεστε να περιορίσετε τον εαυτό σας. Φάτε! Αν αυτό σας κάνει να θέλετε να κάνετε σεξ, τότε υπέροχα, είστε για μια υπέροχη βραδιά. Αλλά αν όλα αυτά τα φαγητά σας κάνουν να γλαρώνετε;

  1. Μόλις γεννήσατε ένα παιδί

Είναι εντάξει να βάλετε ένα σημάδι «μην ενοχλείτε»»στον κόλπο σας. Εννοώ, απλά σκεφτείτε τι έχει περάσει ο κόλπος σας.

  1. Αποτρίχωση

Κερί, μπικίνι, πόνος, δάκρυα. Εάν πονάει και είναι κόκκινο εκεί …. Αφήστε το ήσυχο. Πάρτε ανάσες.

  1. Είχατε μια πραγματικά αγχωτική και άσχημη μέρα στη δουλειά.

Σίγουρα, ο οργασμός μπορεί να σας δώσει καλύτερη διάθεση, αλλά μερικές φορές μια νύχτα απαιτεί μόνο ένα μεγάλο ποτήρι κρασί, πιζάμες, χνουδωτές κάλτσες και λίγο Survivor.

  1. Κούραση ρε φίλε

Πώς μπορείς να γίνεις μια σεξουαλική θεότητα, αν κουτουλάς ήδη από τις τρεις το μεσημέρι; Έλα τώρα μην ακούω τρελά… Κοιμήσου πουλάκι μου νωρίς (διπλής).

  1. Κάτι καλό παίζει στην τηλεόραση

Το σεξ μπορεί να περιμένει. Αυτό το κρίσιμο επεισόδιο στον «Σιωπηλό Δρόμο» δεν μπορεί. Μπορεί να υπάρχουν spoilers στο Twitter.

  1. Οι σχέσεις με την Τουρκία

Ναι τι; Οι πολιτικές εξελίξεις δηλαδή δεν είναι turn off; Απλά πλέον δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε την ατάκα «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ακόμα Πρόεδρος». Βρείτε κάτι επίκαιρο.

  1. Οι γονείς σας κάνουν «ντου»

Από τη μία πλευρά, σας θυμίζει το γυμνάσιο όταν δίνετε κρυφά φιλάκια στο αμόρε σας σε διακριτικές τοποθεσίες. Από την άλλη, είναι πραγματικά περίεργο όταν κοιμούνται στο διπλανό δωμάτιο. Δεν θέλετε να τους ακούσετε να το κάνουν, οπότε, ξέρετε, είναι κάτι αμοιβαίο.

  1. Απλώς δεν έχετε τη διάθεση

Ένα από τα καλύτερα πράγματα του να έχεις γεννηθεί άνθρωπος (και έχεις πατήσει και τα τριάντα, γκουχ!) είναι η δύναμη να καθορίζεις πότε και αν θέλεις να συμμετέχεις σε ποικίλες…. δραστηριότητες. Εάν έχετε έναν αξιοπρεπή σύντροφο, θα καταλάβει και θα ξέρει πως δεν θα χαθείτε κιόλας. Μωράκι τα λέμε άλλη φορά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο