Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γίνονται Όσκαρ χωρίς κόκκινο χαλί;

Γίνονται Όσκαρ χωρίς κόκκινο χαλί;

Μετά από ένα χρόνο που η πανδημία απαγόρευσε ρητά τις προσωπικές εκδηλώσεις και τις αντικατέστησε με ηθοποιούς στο Zoom, μερικές φορές στο σπίτι με φούτερ και πιτζάμες, οι θεατές και οι θαυμαστές διασημοτήτων ανυπομονούν να δουν τα αγαπημένα τους κινηματογραφικά αστέρια να φορούν τα πανάκριβα και μεγαλόπρεπη φορέματα στο κόκκινο χαλί

Μετά από ένα χρόνο που η πανδημία απαγόρευσε ρητά τις προσωπικές εκδηλώσεις και τις αντικατέστησε με ηθοποιούς στο Zoom, μερικές φορές στο σπίτι με φούτερ και πιτζάμες, οι θεατές και οι θαυμαστές διασημοτήτων ανυπομονούν να δουν τα αγαπημένα τους κινηματογραφικά αστέρια να φορούν τα πανάκριβα και μεγαλόπρεπη φορέματα στο κόκκινο χαλί.

«Μαύρο» στο κόκκινο χαλί;

«Τα κόκκινα χαλιά αποτελούν τεράστιο μέρος της σεζόν βραβείων», δήλωσε η Zoe Ruderman, επικεφαλής του ψηφιακού περιοδικού People.

«Είδαμε πολλές κολάν, πολλές άνετες μπλούζες και ήταν διασκεδαστικό. Αλλά έχω βαρεθεί με το Ζοοm και είμαι έτοιμη να το δω ζωντανά στην οθόνη σε ένα κόκκινο χαλί με πραγματικό ρούχα και πραγματικά ψηλά τακούνια», είπε.

Οι διοργανωτές έχουν επιδιώξει να «υποβαθμίσουν» τις προσδοκίες για το είδος του κόκκινου χαλιού τριών ωρών, μήκους 900 ποδιών (270 μέτρων) γεμάτο με περίπου 100 φωτογράφους, τηλεοπτικά συνεργεία και οπαδούς που φωνάζουν που συνήθως προηγούνται της τελετής των Ακαδημιών.

«Δεν είναι ένα παραδοσιακό κόκκινο χαλί», δήλωσε η Stacey Sher, μια από τους παραγωγούς των Όσκαρ. «Είναι ένα μικρό και χαριτωμένο κόκκινο χαλί.», Μικρό και χαριτωμένο; Τι να κάνουμε τότε;

Αλλά τουλάχιστον δεν θα είναι μια εκδήλωση Zoom. Αντίθετα, οι υποψήφιοι και οι παρουσιαστές, αφού έχουν κάνει τεστ για το COVID-19, θα συγκεντρωθούν στο Art Deco Union Station στο κέντρο του Λος Άντζελες πριν από την τελετή και μέσω δορυφορικών συνδέσεων με χώρους σε όλο τον κόσμο.

View this post on Instagram

A post shared by @jchsuluvlife

Δεν είναι μόνο οι στιγμές μόδας που καθιστούν τα κόκκινα χαλιά αναπόσπαστο – και πολύ χαμένο – μέρος των βραβείων.

Δίνουν επίσης στους θεατές μια αίσθηση αυθορμητισμού που κατά τη διάρκεια της πανδημίας ενισχύουν το τηλεοπτικό κοινό εφόσον τέτοιου είδους θεάματα έχουν υποχωρήσει έως και 60% φέτος. Κοινώς ντυθείτε γιατί χανόμαστε.

«Όλοι μας χάνουμε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που δημιουργεί το κόκκινο χαλί», δήλωσε η στιλίστρια Chloe Hartstein, η οποία θα συνεργαστεί με την καλύτερη υποψήφια ηθοποιό Glenn Close για την τελετή της Κυριακής.

«Νομίζω ότι το κοινό θα είναι ενθουσιασμένο που θα παρακολουθήσει όμορφα ρούχα και φορέματα και αυστηρά κοστούμια μόνο και μόνο επειδή το έχει στερηθεί. Και νομίζω, ειδικά αυτή τη στιγμή, χρειαζόμαστε λίγη ομορφιά και τέχνη», δήλωσε η Hartstein.

Στα 2 μέτρα απόσταση

Πρόσφατες βραβεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των BAFTAS και των Grammys, έχουν «τσακώσει»  μερικούς ηθοποιούς και μουσικούς να ποζάρουν για φωτογραφίες, αλλά όχι πάντα στην ίδια την εκδήλωση.

«Συχνά, αυτά τα κόκκινα χαλιά δεν είναι μόνο για τα φορέματα και αίγλη της μόδας», δήλωσε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Cynthia Erivo. «Μερικές φορές (είναι) ο μόνος τρόπος που βλέπεις ανθρώπους … γιατί αλλάζουμε και μετακινούμαστε λόγω δουλειάς τόσο συχνά.»

«Μου λείπει να βλέπω κάποιον συνάδελφο πρόσωπο με πρόσωπο, και να λέω,» Μπράβο! » και “μου έλειψες”», πρόσθεσε.

Ο Riz Ahmed, ένας υποψήφιος στην κατηγορία καλύτερου ηθοποιού για το ρόλο του ως κωφός ντράμερ στο «Sound of Metal», συνήθισε να κάνει συνεντεύξεις από απόσταση παρά να χρειάζεται να παρακολουθήσει τα συνηθισμένα πάρτι και δείπνα για την προώθηση της ταινίας του.

View this post on Instagram

A post shared by Riz Ahmed (@rizahmed)

«Απλά στέκεσαι εκεί με τις πιτζάμες σου, ρίχνοντας ένα σακάκι και είσαι μια χαρά», είπε. «Νομίζω ότι υπάρχει κάτι αρκετά γειωμένο και ταπεινό. »

Και το gossip;

Παρά τις ώρες που αφιερώθηκαν για να αποκτήσουν την τέλεια εμφάνιση, τα κόκκινα χαλιά συχνά φέρνουν εκπλήξεις.

«Εκεί βλέπουμε διασημότητες να αποκαλύπτουν μια εγκυμοσύνη, ένα νέο δαχτυλίδι αρραβώνων», δήλωσε η Ruderman. «Έτσι, έχετε αυτές τις πραγματικά αυθόρμητες, συναρπαστικές στιγμές και μερικές φορές είναι ακόμα καλύτερες και από την ίδια την ταινία», είπε.

Συναρπαστικό ή όχι, η πρώην σταρ του «Grey’s Anatomy», Katherine Heigl είναι χαρούμενη που θα πάρει ένα διάλειμμα από το κόκκινο χαλί.

«Μου λείπουν τα φορέματα, αλλά επίσης δεν μου λείπουν κιόλας», είπε. «Είναι πολύ άβολα … αυτά τα Spanx , πραγματικά σου κόβουν την ανάσα», σύμφωνα με το Reuters.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024