Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκύλος λέει «αντίο» στο καταφύγιο αφού βρήκε ένα μόνιμο σπίτι

Σκύλος λέει «αντίο» στο καταφύγιο αφού βρήκε ένα μόνιμο σπίτι

Με το ψευδώνυμο “Μύτη της καρδιάς” από χρήστες του διαδικτύου, αυτό το γλυκό σκυλάκι θα έχει επιτέλους ένα σπίτι και η χαρά του δεν κρύβετε με τίποτα

Ο φιλικός σκύλος με το ψευδώνυμο «Μύτη της καρδιάς», κερδίζει τις καρδιές εκατοντάδων χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα αφού διαδίδει ένα βίντεο στο οποίο λέει αντίο στους φροντιστές του καταφυγίου ενθουσιασμένος που βρήκε μια νέα οικογένεια.

Αφού ο νέος ιδιοκτήτης του τον είχε επιλέξει ανάμεσα σε όλα τα σκυλιά, το σκυλάκι δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος, κουνάει την ουρά του χωρίς να σταματήσει και προσκολλήθηκε στον πάγκο σαν να ήταν ανήσυχος για να υπογράψουν γρήγορα όλα τα χαρτιά.

Το βίντεο που μεταδόθηκε στο Twitter από τον χρήστη Madeyousmile , έχει σαγηνεύσει εκατοντάδες χρήστες που αποφάσισαν να το ονομάσουν «Μύτη της καρδιάς» όταν συνειδητοποίησαν το αδιαμφισβήτητο σχήμα που φαίνεται να έχει η μύτη του. Πολλοί λένε ότι αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι απλώς ένα δείγμα της μεγάλης καρδιάς που πρέπει να έχει το σκυλάκι.

Σύμφωνα με pet-sitting.gr, «Η μύτη της καρδιάς» κατέληξε να αποχαιρετά το καταφύγιο που ήταν το προσωρινό σπίτι του, γλείφοντας το χέρι των φροντιστών του και μάλιστα έκανε «το αντίο της γροθιάς» . Ο διευθυντής καταλήγει λέγοντας «υιοθετήθηκες και θα μου λείψεις!» και με αυτά τα λόγια, μπορούσε να απαντήσει μόνο με ένα αξέχαστο χαμόγελο.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024