Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Γλωσσίδης: Το νέο τηλεοπτικό βήμα και η σχέση του με τον Κουτσόπουλο

Χρήστος Γλωσσίδης: Το νέο τηλεοπτικό βήμα και η σχέση του με τον Κουτσόπουλο

Ο Χρήστος Γλωσσίδης είναι ένας από τους δύο φιναλίστ του MasterChef 2 και είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες που έχουν περάσει από το ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Χρήστος Γλωσσίδης είναι ένας από τους δύο φιναλίστ του MasterChef 2 και είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες που έχουν περάσει από το ριάλιτι μαγειρικής.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο gossip-tv.gr μίλησε για όλα. Φυσικά αναφέρθηκε στο MasterChef, αν το παρακολουθεί, ποιους θεωρεί φαβορί αλλά και για τη νέα εκπομπή στην οποία συμμετέχει, το Cook Beef. Μίλησε επίσης και για τη συνεργασία με έναν εκ των κριτών του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Δεν μπορώ να μην ξεκινήσω τη συνέντευξη χωρίς να σου πω συγχαρητήρια για τη νέα εκπομπή στο Star, Cook Beef. Μίλησέ μου λίγο για το νέο αυτό ξεκίνημα.

Είμαστε πέντε σεφ που έχουμε γίνει φίλοι- βέβαια κάποιοι ήμασταν και από πριν όπως για παράδειγμα εγώ με τον Σάββα- και είναι μια μαγειρική παρέα που δεν είναι σαν τις άλλες. Είναι μια νέα φρέσκια πρόταση. Περνάμε καλά και δείχνουμε παράλληλα και την τέχνη μας. Παρουσιάζουμε εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές και παράλληλα κάνουμε μεταξύ μας τα αστεία μας και τα πειράγματά μας.

Στην πρεμιέρα σας είδαμε και τον Κώστα Στεφανή. Αυτό που κάνατε ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει τόσα χρόνια σε εκπομπές μαγειρικής. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία;

Ο κύριος Στεφανής είναι ένας τρομερός άνθρωπος και περάσαμε φανταστικά μαζί του. Εκτός του ότι είναι άψογος επαγγελματίας έχει και χιούμορ. Για εμάς ήταν μοναδική εμπειρία. Το Cook Beef έχει και μεγάλη δόση τρέλας! Στο πρώτο επεισόδιο έπρεπε να ανακαλύψουμε τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να φάμε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου. Ενός αυτοκινήτου με οδηγό τον τρομερό Κώστα Στεφανή, ταχύτητα και στροφές. Εγώ στη δεύτερη δοκιμασία έπρεπε να φάω ένα μπολ σούπας ράμεν ενώ το αυτοκίνητο πήγαινε με 160χλμ! Γελάσαμε πολύ εκείνη την ημέρα.

Εσύ έγινες γνωστός μέσα από το MasterChef. Είχες φτάσει μέχρι τον τελικό, μια ανάσα από τη νίκη. Έχεις κρατήσει επαφές με τον Τιμολέoντα Διαμαντή που ήταν ο νικητής εκείνη τη σεζόν;

Έχουμε τυπικές επαφές κι αυτό είναι φυσικά λόγω της απόστασης. Δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα εκ των πραγμάτων καθώς ο Τιμολέων μένει στον Βόλο κι εγώ στην Αθήνα.

Με τους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής μιλάς;

Φυσικά και μιλάμε, ειδικά με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο γιατί ανέλαβα το Feedέλ στη Γλυφάδα πρόσφατα. Πριν την καραντίνα!

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024