Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
El Mundo: Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια δεν ήξεραν για τη συνάντηση στην Αθήνα

El Mundo: Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια δεν ήξεραν για τη συνάντηση στην Αθήνα

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι ισπανικές ομάδες δεν προσκλήθηκαν καν στη συνάντηση των εφτά αμφισβητιών της Euroleague στην Αθήνα.

Κατά μία εκδοχή οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια προσκλήθηκαν στη συνάντηση των εφτά ομάδων της Euroleague στην Αθήνα, που είχε ως αποτέλεσμα την αμφισβήτηση του Τζόρντι Μπερτομέου. Όμως, οι τρεις «Ισπανίδες» επέλεξαν να μην παρευρεθούν, όπως και η Φενέρμπαχτσε.

Πάντως, η ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo» δίνει μία άλλη διάσταση στην υπόθεση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια δεν έλαβαν προσκλήσεις και έμαθαν για τη σύσκεψη από τα ΜΜΕ.

Άνθρωποι από τις τρεις ισπανικές ομάδες δήλωσαν άγνοια στην εφημερίδα για τις διεργασίες και προτίμησαν να μην τοποθετηθούν. Από την άλλη, κανένας παράγοντας δεν στήριξε δημοσίως τον συμπατριώτη του Τζόρντι Μπερτομέου, σε μία ένδειξη σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι αναμένουν τις εξελίξεις.

Η εφημερίδα υποστηρίζει πως οι εφτά ομάδες κατάφεραν να διατηρήσουν μυστική τη συνάντηση από τον εκτελεστικό διευθυντή της Euroleague και τους συνεργάτες του, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024