Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαλάντης: Πώς βίωσε την καραντίνα και τι είπε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Βαλάντης: Πώς βίωσε την καραντίνα και τι είπε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Δείτε τι δήλωσε ο τραγουδιστής που βρέθηκες καλεσμένος στο Mega Star.

Για τα όσα βίωσε στην περίοδο της καραντίνας και τις αποφάσεις που πήρε, αλλά και το μέλλον του στο χώρο της μουσικής μίλησε στο MEGA STAR ο Βαλάντης.

«Είναι μεγάλη τιμή να παίζονται ακόμα τα τραγούδια μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ακούγονται τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει πριν από 20 χρόνια, και παίζονται και ξαναπαίζονται, γίνονται κλασικά με κάποιο τρόπο» σημείωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

«Αγαπημένο τραγούδι δεν θα έλεγα ότι έχω, αλλά αγαπημένα μου είναι πολλά τραγούδια, τα περισσότερα που έχω πει. Μ’ άρεσαν σε άλλη διάθεση, αλλά για μένα μετά από τόσα χρόνια που τα ακούω είναι το “Γιατί χωρίς εσένα δεν μπορώ”. Με βάση τη δομή του τραγουδιού, είναι το πιο άρτιο τραγούδι που έχω πει και μετά το “Χαρτάκι”».

Για τα πρόσωπα που συναντά κανείς στη μουσική σκηνή, ο Βαλάντης υπογράμμισε πως πλέον είναι στόχος η πιο εντυπωσιακή «κορνίζα», με σκοπό να μην φαίνεται η έλλειψη περιεχομένου.

«Δεν υπάρχουν για μένα ισχυρές προσωπικότητες, που να αντιλαμβάνονται το γενικό σύνολο» σημείωσε ο Βαλάντης, υπογραμμίζοντας ότι οι κλασικοί συνθέτες όπως ο Χατζηδάκις, ο Θεοδωράκης και ο Ξαρχάκος «είχαν άποψη και έβγαιναν μπροστά».

«Ο καλλιτέχνης έχει “κεραίες” και αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα και έτσι μεταφέρει τις απόψεις» συμπλήρωσε.
Για τον αυθορμητισμό του και τις απόψεις που έχει εκφράσει κατά καιρούς για συναδέλφους του, ο Βαλάντης σημείωσε πως «ο κόσμος ξέρει την αλήθεια μέσα του, αλλά μετά σκέφτεται ότι δεν πρέπει να αγγίξεις κάποια ονόματα».
«Μέσα στην καραντίνα δημιούργησα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου, όπως η επιχείρηση με τα αδιάβροχα και μια επιχείρηση με street food» ανέφερε ο Βαλάντης για τα όσα έκανε το τελευταίο διάστημα που η καραντίνα «έβαλε λουκέτο» στη διασκέδαση.

Τέλος, μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε πριν λίγα χρόνια, όταν σε μια ιατρική εξέταση εντοπίστηκε ένας όγκος στο νεφρό. «Ήταν ένα συναίσθημα που ούτε πανικοβλήθηκα, λίγο στεναχωρήθηκα, λίγο το περίμενα, γιατί εκείνο τον καιρό δεν περνούσα καλά» πρόσθεσε.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024