Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Γερολυμάτος: «Τα παιδιά που βγαίνουν από ριάλιτι θα πάνε άπατα»

Γιώργος Γερολυμάτος: «Τα παιδιά που βγαίνουν από ριάλιτι θα πάνε άπατα»

Στο μέλλον της νυχτερινής ζωής αλλά και στις προοπτικές των νέων τραγουδιστών που βγαίνουν από ριάλιτι εκπομπές αναφέρθηκε ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για το μέλλον της νυχτερινής ζωής μετά την πανδημία αλλά και για τις προοπτικές των νέων τραγουδιστών που βγαίνουν από ριάλιτι εκπομπές.

Η νύχτα, κατά τη γνώμη του, δεν πρόκειται να επιστρέψει στην μορφή που είχε προ πανδημίας: «Αυτό έχει τελειώσει, δεν υπάρχει περίπτωση αυτά που ζήσαμε να ξαναγίνουν.

Δε θα υπάρξουν ξανά πολύ μεγάλα μαγαζιά των 2.500 ατόμων, αυτοί οι επιχειρηματίες έχουν τελειώσει, έχουν καταστραφεί, γιατί για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, πρέπει να υπάρξει μεγάλη είσπραξη και να ξαναβρεθεί κολλητά τόσος κόσμος…

Τα μεγάλα μαγαζιά έχουν τελειώσει, θα υπάρχουν μόνο Music Halls, που θα κάνουν μεγάλα σόου, όπως στο εξωτερικό. Δεν θα υπάρχουν μεγάλα νυχτερινά κέντρα, τα 3-4 που έμειναν προβλέπω ότι ναυαγούν, χωρίς να φταίνε οι επιχειρηματίες που έριξαν εκεί όλη τους την περιουσία και καταστράφηκαν, θα οδηγηθούμε σε μικρά κέντρα, με μικρά και φθηνά προγράμματα, ενώ θα συνεχίσει αυτό με το μεζεδοπωλείο και κάθε μικρό μαγαζί θα έχει ένα μικρό live.

Όσον αφορά τα παιδιά που βγαίνουν από τα ριάλιτι, δεν υπάρχει αγορά που θα τα απορροφήσει, τα ταλέντα αυτά θα πάνε άπατα, θα τα καταπιεί ο «δράκος», δεν υπάρχει μέλλον ανοιχτό, για τους σημερινούς καλλιτέχνες. Δεν γεννιούνται σταρ αυτή την εποχή, μην πάρουμε παράδειγμα έναν διάττοντα αστέρα, που μπορεί να συζητηθεί για λίγο καιρό» είπε ο τραγουδιστής.

Όσο για τις υπέρογκες αμοιβές των μεγάλων ονομάτων του χώρου, ο ίδιος σημείωσε: «Να μάθουν και στα μικρά ποσά τα μεγάλα ονόματα, όπως μάθαμε κι εμείς, κάποια στιγμή κι εμείς όταν παίρναμε πολλά λεφτά, μετά, αρχίσαμε να προσαρμοζόμαστε στην πραγματικότητα. Ανάλογα με το τι βγάζει ο καθένας χαλάει.

Δεν μπορεί ξαφνικά, επειδή έχεις μάθει και παίρνει τα «χοντρά» λεφτά… θα αναγκαστούν να δουλεύουν με λιγότερα λεφτά. Εκείνοι που έχουν κάνει κουμάντο, που είναι λίγοι τραγουδιστές, δεν θα έχουν ανάγκη, αυτοί που δεν τα έχουν φυλάξει οι υπόλοιποι, είναι ακόμα επί ξύλου κρεμάμενοι. Δεν θα υπάρχουν πια τα μεγάλα νυχτοκάματα».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024