Ο Osiris και ο Riff Rat είναι φίλοι και μάλιστα αχώριστοι παρά τις διαφορές τους! Ο Osiris είναι ένας 5χρονος Ολλανδικός Ποιμενικός, ενώ ο Riff Rat είναι ένας αρουραίος 7 μηνών.

Οι δυο τους δεν περνούν λεπτό χωριστά και η εμπιστοσύνη που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους είναι εντυπωσιακή.

Η απρόσμενη και συγκινητική φιλία ξεκίνησε όταν οι ιδιοκτήτες του Osiris έσωσαν τον Riff Rat όταν ήταν μονάχα τεσσάρων εβδομάδων. Ήταν τόσο μικρός που δεν είχε ακόμη ανοίξει τα μάτια του και έπρεπε να τον ταΐζουν με σύριγγα.

Οι ίδιοι είχαν διασώσει και τον Osiris όταν ήταν κουτάβι αφού τον βρήκαν παρατημένο σε χώρο στάθμευσης. Η οικογένεια τον πήρε προσωρινά αλλά σύντομα τον αγάπησε τόσο που αποφάσισε να τον κρατήσει για πάντα.

Αρχικά οι ιδιοκτήτες του Osiris ανησυχούσαν για την σχέση μεταξύ των δύο ζώων- αν θα τα πήγαιναν καλά ή αν ο σκύλος θα προσπαθούσε να βλάψει τον Riff με οποιοδήποτε τρόπο. Και με το δίκιο τους καθώς ο Osiris είναι ένας τεράστιος σκύλος και ο Riff είναι ένας μικρός αρουραίος.

Δεν πέρασε πολύς καιρός όμως για να ξεπεραστεί κάθε ανησυχία. Τα δυο ζώα τα πάνε τόσο καλά που ο Osiris αφήνει τον Riff ακόμα και να μπαίνει στο στόμα του και να του καθαρίζει τα δόντια!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο