Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Πολίτη: Η πρώτη βόλτα μετά την καραντίνα- «Να προσέχετε πολύ! Δεν αστειεύεται αυτό το πράγμα»

Χριστίνα Πολίτη: Η πρώτη βόλτα μετά την καραντίνα- «Να προσέχετε πολύ! Δεν αστειεύεται αυτό το πράγμα»

Μετά την περιπέτειά της με τον κοροναϊό, και ενώ ο σύντροφός της Κώστας Σπυρόπουλος νοσηλεύεται, η Χριστίνα Πολίτη μπόρεσε να κάνει σήμερα την πρώτη της βόλτα.

Η Χριστίνα Πολίτη και ο σύντροφός της Κώστας Σπυρόπουλος βρέθηκαν πρόσφατα θετικοί στον κοροναϊό.

Η πρώτη ήταν τυχερή και είχε ελαφριά συμπτώματα ενώ ο Σπυρόπουλος νοσηλεύεται για πέμπτη ημέρα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα μάλιστα με το «Πρωινό», η κατάστασή του είναι σοβαρή και παλεύει για να μην διασωληνωθεί.

Η Χριστίνα Πολίτη, αφού τήρησε όλα τα απαραίτητα μέτρα απομόνωσης, βγήκε μετά από μέρες από το σπίτι και κατάφερε να κάνει την πρώτη της βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Η ίδια επέλεξε να κάνει μια βόλτα στην Ακρόπολη και μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία που συνοδευόταν από ένα δυνατό μήνυμα.

«Η δική μου περιπέτεια με τον Covid-19 τελείωσε μετά από ελαφρές αναταράξεις . Όχι όμως και για την υπόλοιπη οικογένεια που χειρίζεται μια ριψοκίνδυνη αναγκαστική προσγείωση..

Ανεβήκαμε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης για θετική ενέργεια. Να προσέχετε, να φοράτε μάσκες και να μην ξεχνιέστε. Όλοι έχουμε κουραστεί και εκεί είναι που κάνουμε το λάθος. Μας έκλεισαν τα πάντα και κολλάμε ο ένας τον άλλον στα σπίτια. Πόσο πια καιρό να ζεις μακριά από φίλους; Ίσως τα γράψω πιο αναλυτικά όταν όλα πάνε καλά. Θα παραμένω πάντα αισιόδοξη.

Να προσέχετε πολύ! Δεν αστειεύεται αυτό το πράγμα – ούτε είναι απλή ίωση!! Ο ένας το περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία ! Χωρίς υποκείμενα νοσήματα .. μην ακούτε τα «δεν έχω- έχω κάνει εκατό τεστ» και μακριά από αρνητές και ανεύθυνους. Λάθος μας μεγάλο.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και νοσηλευτές – αγωνίζονται την πιο δύσκολη περίοδο της ανθρωπότητας με όλα τα μέσα για να μας βοηθήσουν να πάρουμε πίσω τη ζωή μας, την καθημερινότητα μας. Ας παραμείνουμε αγαπημένοι και που θα πάει.. θα περάσει ΚΑΙ αυτό! Είναι πια θέμα χρόνου..» έγραψε η Χριστίνα Πολίτη.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024