Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Αποκαλούσαμε μάγο τον Δημήτρη Λιγναδή»

Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Αποκαλούσαμε μάγο τον Δημήτρη Λιγναδή»

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε ο ηθοποιός Ιωάννης Αθανασόπουλος, όπου μίλησε για το ελληνικό #metoo και τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες».

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε ο ηθοποιός Ιωάννης Αθανασόπουλος, όπου μίλησε για το ελληνικό #metoo και τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Ιωάννης, μίλησε για τον δάσκαλό του, Δημήτρη Λιγνάδη.

«Τον αποκαλούσαμε μάγο. ΄Ήταν ένας άνθρωπος χειριστικός στο λόγο και στο πώς μπορούσε να σου μεταφέρει κάποια πράγματα. Σε μάγευε με όλα αυτά που σου έλεγε. Και στην υποκριτική τέχνη. Ήταν μάγος στο πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει το λόγο και στο πόσο χειριστικός μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος» είπε και αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo.

«Καλώς έγινε το #metoo. Συνεργάστηκα πέρυσι με τον Κώστα Σπυρόπουλο στο θέατρο. Είχαμε εξαιρετική συνεργασία. Αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Βέβαια υπάρχει μια τρομερή ανθρωποφαγία στα σόσιαλ μίντια. Δεν μπορείς να κατηγορείς τα θύματα ότι τώρα επέλεξαν να μιλήσουν. Τώρα ήταν η στιγμή. Kι εγώ ήξερα πράγματα. Αλλά από τη στιγμή που το θύμα δεν ήθελε να μιλήσει, δεν μπορεί ο καθένας να πει κάτι. Μπορώ να συμβουλεύσω το θύμα ως φίλος να μιλήσει, αλλά δεν μπορώ να το κάνω εγώ. Ο ηθοποιός δεν είναι κοινωνικό ίδρυμα για να ξεσπά ο καθένας πάνω του. Ο καθένας στον ψυχολόγο του» πρόσθεσε.

Άγριες Μέλισσες

Στη συνέχεια μίλησε για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» όπου έγινε γνωστός με τη συμμετοχή του ως «Γιάννος».

«Όπως ήμουν πριν, έτσι είμαι και τώρα μετά τη συμμετοχή μου στις ‘’Άγριες Μέλισσες’’. Έχω πιο πολλούς φίλους και διαδικτυακούς και ανθρώπους που με στήριξαν και είναι δίπλα μου. Με ρωτάνε αν έχω ψωνιστεί. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Το ίδιο άγχος έχω, θέλω να εξελίσσομαι. Δουλειές ονειρεύομαι και θέλω να έρθουν. 10 χρόνια έφαγα πολύ μαυρίλα στο θέατρο. Όταν ήρθαν οι ‘’Μέλισσες’’ είπα ουάου. Ήταν πέντε μέρες ευτυχίας που δεν σκεφτόμουν τίποτα και ήμουν πολύ χαρούμενος» δήλωσε και αναφέρθηκε στο ρόλο του ως «Γιάννου».

«Φέτος τελειώνει από τις ‘’Άγριες Μέλισσες’’ ο Γιάννος. Δεν το σκέφτομαι ακόμα, γιατί κάνουμε τα γυρίσματα και δεν έχω νιώσει τη στεναχώρια ότι τελειώνει ένας κύκλος», είπε, λέγοντας ότι θα δικαιωθεί η μνήμη του Γιάννου


Φιλοδοξίες

Όμως τι ονειρεύεται ο Ιωάννης Αθανασόπουλος; «Ζούμε σε περίοδο που στερούμαστε τα όνειρα. Θέλω να έχω ψυχική υγεία για να είμαι παραγωγικός και να κάνω αυτό που ονειρεύομαι. Θέλω να κάνω ρόλους στο θέατρο που είναι ο μεγάλος καημός. Ρόλους που θα με εξελίξουν και θα με κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Θέλω μέσα από τους ρόλους μου να αισθάνομαι καλά».

Τέλος αναφέρθηκε στο bulling που υπέστη ως υπέρβαρος.
«Όταν έδινα πανελλήνιες ήμουν 100 κιλά. Κουραζόμουν πολύ, δεν ένιωθα καλά και για λόγους υγείας έχασα κιλά. Θυμάμαι, περπατούσα στο δρόμο, και μου λέει ένας οδηγός ‘’μπούλη, πρόσεχε ρε χοντρούλη’’. Αυτές οι ταμπέλες δεν επιτρέπονται. Ο καθένας μπορεί να έχει όσα κιλά θέλει, να έχει όποια σεξουαλικότητα θέλει, αρκεί να μην προσβάλει τον άλλο».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024