Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Η απονομή και οι πανηγυρισμοί των πρωταθλητών

Ολυμπιακός : Η απονομή και οι πανηγυρισμοί των πρωταθλητών

Ο Δημήτρης Καζάζης και οι παίκτες του σήκωσαν στον… ουρανό του Μελίνα Μερκούρη το βαρύτιμο τρόπαιο και πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε πάρτι τίτλου μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το ματς με τον ΠΑΟΚ για την 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Volleyleague, με τους Ερυθρόλευκους να διαλύουν με 3-0 τον Δικέφαλο του Βορρά και στη συνέχεια να γίνεται η απονομή του τροπαίου στον Δημήτρη Καζάζη και τους παίκτες του.

Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του 30ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους και σήκωσαν στον ουρανό του «Μελίνα Μερκούρη» το βαρύτιμο τρόπαιο. Ο Καζάζης και οι παίκτες του απόλαυσαν τις στιγμές και γιόρτασαν σαν μικρά παιδιά την σπουδαία επιτυχία.

Ο Ολυμπιακός, παρά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, λόγω του κορωνοϊού, κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ και να προσθέσει ένα ακόμα τρόπαιο στην πλούσια συλλογή του, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του.

Ο Δημήτρης Καζάζης και οι παίκτες του έγραψαν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία του πειραϊκού συλλόγου και γέμισαν με χαρά και περηφάνια τον κόσμο της ομάδας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την απονομή του τροπαίου:

 

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024