Η πλατφόρμα Micro-Blogging, το Twitter, επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει το κουμπί «αναίρεση tweet». Ωστόσο, η δυνατότητα ενδέχεται να προορίζεται για χρήστες που πληρώνουν για την επερχόμενη δυνατότητα συνδρομής της εταιρείας.

Η Jane Manchung Wong, η οποία βρήκε για πρώτη φορά το χαρακτηριστικό στα έργα του κώδικα του Twitter στις 5 Μαρτίου, βρήκε τώρα αποδεικτικά στοιχεία ότι μπορεί να είναι μια λειτουργία μόνο με συνδρομή.

Το Twitter επιβεβαίωσε στο CNET ότι μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να πάρουν πίσω τα tweets είναι πράγματι σε εξέλιξη, αλλά δεν αναφέρθηκε σχετικά με τη συνδρομή.

Όπως είχε σημειώσει νωρίτερα η Wong, το κουμπί «αναίρεση tweet» θα έχει χρονοδιακόπτη, που σημαίνει ότι θα λειτουργεί περισσότερο σαν τη λειτουργία αποστολής του Gmail, η οποία επιτρέπει στους χρήστες ένα πεπερασμένο χρονικό διάστημα για την αποστολή ενός αποσταλμένου email.

Ο διευθύνων σύμβουλος (CEO) της εταιρείας, Jack Dorsey, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία εργαζόταν για νέες δυνατότητες συνδρομής, στις 26 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης επενδυτών.

Τι περιλαμβάνει η ακύρωση tweet;

Ο Dorsey ανέφερε μια λειτουργία Super Follow, η οποία θα επέτρεπε στους χρήστες του Twitter να πληρώνονται για τα tweets τους. Ένα χαρακτηριστικό σαν αυτό θα μπορούσε ουσιαστικά να διαχωρίσει τους χρήστες του Twitter σε δύο – αυτούς που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για να κερδίσουν τα προς το ζην και εκείνοι που ακολουθούν μόνο άλλους λογαριασμούς, επαγγελματικά και περιστασιακά tweeter.

Σύμφωνα με το livemint.com, η επιλογή αναίρεσης ενός tweet θα μπορούσε να είναι σημαντική πολλές δημόσιες προσωπικότητες, οι οποίες ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα για τη διόρθωση τυπογραφικών λαθών και λοιπά.

Ενώ το Twitter είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα εδώ και χρόνια, οι ειδικοί αμφισβητούν συχνά την ικανότητα της πλατφόρμας να «βγάζει» χρήματα. Οι δυνατότητες συνδρομής θα προσθέσουν μια νέα ροή εσόδων για την εταιρεία, επιτρέποντάς της να δημιουργεί έσοδα από χρήστες και brands.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο