Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του για τις ανάγκες νέου ρόλου

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του για τις ανάγκες νέου ρόλου

O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αποκάλυψε το νέο του look και λεπτομέρειες για την επιστροφή του στη μικρή οθόνη, μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ

O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αποκάλυψε το νέο του look και λεπτομέρειες για την επιστροφή του στη μικρή οθόνη, μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ.

Ο ηθοποιός μετρά πλέον αρκετές τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες, ενώ ετοιμάζεται για το μεγάλο του comeback το οποίο αυτή τη φορά θα γίνει μέσα από την ιδιωτική τηλεόραση.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα βρίσκεται στη νέα σειρά της ΕΡΤ, Καρτ Ποστάλ, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόριας Χίσλοπ.

Μάλιστα, η σειρά αποτελείται από δώδεκα αυτοτελείς ιστορίες όπου, πέρα από τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, ο οποίος κρατάει έναν ρόλο-κλειδί, θα συμμετέχουν διαφορετικοί κάθε φορά ηθοποιοί.

Τρεις από αυτούς που έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με την παραγω­γή είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Μαρία Ναυπλιώτου και ο Ορφέας Αυγουστίδηςοι οποίοι θα παίξουν σε ένα επεισό­διο ο καθένας, ενώ έπεται συνέχεια.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για τις ανάγκες του ρόλου αναγκάστηκε να ξυρίσει το μούσι του. Ο ηθοποιός ανέβασε σχετικό βίντεο στο instagram ενώ αργότερα δημοσίευσε φωτογραφία, αποκαλύπτοντας το νέο του look.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024