Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι ηθοποιοί του «The Crown» αποχαιρετούν τον πρίγκιπα Φίλιππο

Οι ηθοποιοί του «The Crown» αποχαιρετούν τον πρίγκιπα Φίλιππο

Με τον δικό τους τρόπο θέλησαν να πουν το τελευταίο «αντίο» στον πρίγκιπα Φίλιππο οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τον σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ στη σειρά «The Crown»

Με τον δικό τους τρόπο θέλησαν να πουν το τελευταίο «αντίο» στον πρίγκιπα Φίλιππο που έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν σε ηλικία 99 ετών οι ηθοποιοί Ματ Σμιθ και Τομπίας Μένζιες, οι οποίοι ενσάρκωσαν τον σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ στη δημοφιλή σειρά του Netflix «The Crown».

«Θα ήθελα να συλλυπηθώ την Αυτού Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα και τη βασιλική οικογένεια. Ο Πρίγκιπας Φίλιππος ήταν φοβερός τύπος. Και το ήξερε.

Ενενήντα εννέα κι έφυγε, αλλά τι διαδρομή έκανε. Και με τι στιλ! Ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σου παλιόφιλε, τίποτε δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εσένα», ήταν τα λόγια με τα οποία ο ηθοποιός Ματ Σμιθ αποχαιρέτησε τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Από την πλευρά του, ο ηθοποιός Τόμπιας Μένζιες αποχαιρέτησε τον πρίγκιπα Φίλιππο με ανάρτησή του στο Twitter.

«Αν έμαθα κάτι για τον Δούκα του Εδιμβούργου είναι ότι δεν θα ήθελε ένας ηθοποιός που τον υποδύθηκε στην τηλεόραση να εκφράζει την άποψη του για τη ζωή του. Για αυτό θα αφήσω τον Σαίξπηρ να μιλήσει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Τόμπιας Μένζιες, παραθέτοντας ρητό του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Το Σάββατο το τελευταίο «αντίο» στον πρίγκιπα Φίλιππο

Με βάση τους περιορισμούς λόγω κοροναϊού, μόλις 30 άτομα μπορούν να δώσουν το «παρών» στο τελευταίο αντίο του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ, το Σάββατο 17 Απριλίου.

Όπως όλα δείχνουν, η βασιλική οικογένεια δεν έχει καμία διάθεση να παραβιάσει τους κανόνες αυτούς, παρότι το αρχικό σχέδιο για την κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου προέβλεπε 800 καλεσμένους.

Την τελική λίστα, όπως γράφουν βρετανικά ΜΜΕ, αναμένεται να αποφασίσει η ίδια η Βασίλισσα Ελισάβετ.

«Αντίο» στον πατέρα τους θα πουν τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού –ο Κάρολος, η Άννα, ο Άντριου και ο Έντουαρντ- και οι σύζυγοί τους.

Το «παρών» αναμένεται να δώσουν και τα οκτώ εγγόνια του πρίγκιπα Φίλιππου και της Ελισάβετ, ωστόσο δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν θα παρευρεθούν και οι σύζυγοί τους.

Το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην κηδεία μόνο η Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, ως μέλλουσα βασίλισσα.

Το Sky News αναφέρει, επίσης, πως είναι πολύ πιθανό η Βασίλισσα να ζητήσει από τα ξαδέλφια της να βρίσκονται στο πλευρό της.

Η μονάρχης διατηρεί, επίσης, πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά της αδελφής της Μαργαρίτας –κάτι που σημαίνει πως και ο Λόρδος του Σνόουντον Ντέιβιντ Άρμστρονγκ Τζόουνς και η Λαίδη Σάρα Τσάτο ενδέχεται να έχουν μια θέση στη λίστα.

Τα 10 δισέγγονα το Φίλιππου και της Ελισάβετ είναι μάλλον απίθανο να βρεθούν στην κηδεία, καθώς είναι όλα μικρής ηλικίας.

Μια ακόμη θέση της λίστας ενδεχομένως να καλυφθεί και από κάποιο αγαπημένο εργαζόμενο στο παλάτι ή κάποιο μέλος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον έχει ήδη δηλώσει πως δεν σκοπεύει να πάει στην κηδεία του Φίλιππου, παραχωρώντας τη θέση του σε κάποιο άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024