Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Miracles» από την Michelle Shapa με ποπ αισθαντική διάθεση

«Miracles» από την Michelle Shapa με ποπ αισθαντική διάθεση

Με καταγωγή από το Ισραήλ και την Ανατολική Ευρώπη, και έδρα της την Ελβετία, η Michelle Shapa είναι μια ταλαντούχα τραγουδίστρια και παραγωγός ποπ τραγουδιών με αισθαντική απόχρωση

Με καταγωγή από το Ισραήλ και την Ανατολική Ευρώπη, και έδρα της την Ελβετία, η Michelle Shapa είναι μια ταλαντούχα τραγουδίστρια και παραγωγός ποπ τραγουδιών με αισθαντική απόχρωση.

Με αρκετές κυκλοφορίες να κερδίζει αναγνωρισιμότητα: οι συνεργασίες της LOVER (2019) και LET IT GO (2020) με τον βραβευμένο με Grammy μουσικό παραγωγό και  Dj David Morales, καθώς και οι προσωπικές της κυκλοφορίες MIND GAMES (2019), EVERLASTING  (2020), HURT (2020), MIRACLES (2021).

Το στυλ της χαρακτηρίζεται από μια έντονη ποπ διάθεση με groovy ρθυμό και στο ίδιο ύφος κινείται και το καινούριο της τραγούδι Miracles που κυκλοφορεί από τη Meditelectro.

To  “Miracles” είναι ένα δυνατό ποπ κομμάτι που μιλάει για τη δύναμη να μπορείς να απομακρυνθείς από οτιδήποτε τοξικό. Η  Michelle  το έγραψε το 2017 όταν προσπαθούσε να ξεφύγει από μια τοξική σχέση με έναν άνθρωπο που δεν την άφηνε να προχωρήσει στη ζωή της. Για καιρό συζητούσε το θέμα της παραγωγής του τραγουδιού με διάφορους μέχρι που αναζήτησε και κατάφερε να συνεργασθεί με τον μουσικό παραγωγό Vitalie Chian (με έδρα του τη Γερμανία). Ήταν σίγουρη ότι εκείνος θα κατάφερνε να δώσει στο τραγούδι το touch που χρειαζόταν για να απογειωθεί. Όπως κι έγινε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024