Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλες οι fashionista φορούν αυτό το ανοιξιάτικο φόρεμα

Όλες οι fashionista φορούν αυτό το ανοιξιάτικο φόρεμα

Το αυθεντικό σχέδιο κοστίζει μια μικρή περιουσία, αλλά κυκλοφορούν εξαιρετικά κομμάτια στην αγορά που θα σας δώσουν τον ανοιξιάτικο αέρα που αναζητάτε στο ντύσιμό σας

Άνοιξη για τα καλά! Ο ήλιος μας χαϊδεύει το πρόσωπο, το τζιν τζάκετ μας δίνει και παίρνει, ενώ αρχίζουν να σκάνε μύτη και τα πρώτα δροσερά, φλοράλ φορέματα της σεζόν. Το φλοράλ ήταν και θα είναι πάντα το απόλυτο print της άνοιξης και το αγαπημένο μας.

Είναι ρομαντικό, μας φτιάχνει τη διάθεση και δίνει ένα πιο fun, παιχνιδιάρικο στοιχείο στην εμφάνισή μας.

Την φετινή άνοιξη, top τάση είναι τα prairie dresses. Είναι εκείνα τα φορέματα με αγροτικό στοιχείο, ρετρό αισθητική, αέρινα, μακριά, φαρδιά και ρομαντικά. Συνήθως έχουν τετράγωνο neckline, puff sleeves και smocked λεπτομέρειες.

Τα social media έχουν κατακλυστεί με τις εμφανίσεις των it girls και των influencers που φορούν το συγκεκριμένο στιλ και, μάλιστα, δύο fashion και όμορφα κορίτσιαμε ξεχωριστό στιλ φόρεσαν το ίδιο, απίθανο φόρεμα δίνοντάς μας έμπνευση.

Συγκεκριμένα, η Κένταλ Τζένερ φωτογραφήθηκε σε ένα λιβάδι φορώντας ένα υπέροχο, ροζ φόρεμα του οίκου Rodarte. Το υπέροχο, φλοράλ φόρεμα με τα puff sleeves δίνει κίνηση και η Κένταλ επέλεξε να το φορέσει με ένα ζευγάρι cowboy boots.

Το ίδιο, εντυπωσιακό φόρεμα, φορά στο νέο της βίντεο κλιπ για το τραγούδι «De Una Vez» η Σελένα Γκόμεζ. Εκεί, η τραγουδίστρια έχει λουλούδια στα μακριά της μαλλιά, κάνοντας το outfit ακόμα πιο αιθέριο.

Το cottagecore φόρεμα της Rodarte-κάθεστε;- κοστίζει 2.600 δολάρια. Στην αγορά, όμως, κυκλοφορούν εξαιρετικά φορέματα με μεγαλύτερα ή μικρότερα λουλούδια και το κόψιμο που είναι της μόδας. Θυμηθείτε την χάρη που προσθέτουν τα μανίκια και το κόψιμο στον γιακά όταν θα το αναζητήσετε στα μαγαζιά.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024