Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σπίτι με το MEGA: Σαγήνεψε το κοινό η Γλυκερία με την υπέροχη φωνή της

Σπίτι με το MEGA: Σαγήνεψε το κοινό η Γλυκερία με την υπέροχη φωνή της

Η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια Γλυκερία ήταν η οικοδέσποινα στο σημερινό «Σπίτι με το MEGA» και χάρισε μαγικές στιγμές στους τηλεθεατές

Η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια Γλυκερία ήταν η οικοδέσποινα στο σημερινό «Σπίτι με το MEGA» και χάρισε μαγικές στιγμές στους τηλεθεατές.

Η ερμηνεύτρια, με τη χαρισματική φωνή και τη σπουδαία πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο, είχε ετοιμάσει για το κοινό του MEGA ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο μεγάλες επιτυχίες του λαϊκού, του σμυρνέικου, του παραδοσιακού αλλά και του πιο σύγχρονου τραγουδιού.

Με τραγούδια που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην ελληνική μουσική και καλεσμένους έκπληξη η Γλυκερία κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών.

Στα social media το κοινό αποθέωσε την εμφάνιση της Γλυκερίας γεμίζοντας το Twitter με χιλιάδες μηνύματα και φέρνοντας το #spitimetomega στις πρώτες θέσεις των ελληνικών trends.

Δείτε μερικά tweets

«Η Γλυκερία είναι μοναδική»

«H εκπομπή αυτή στον έναν χρόνο περίπου της λειτουργίας της έχει φιλοξενήσει πάρα πολλούς ερμηνευτές του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Έχω δει σαν θεατής τις περισσότερες από αυτές. Απόψε όμως δεν είμαι θεατής, βρίσκομαι εδώ, κάτι το οποίο σχεδόν απαίτησα, για έναν και μοναδικό λόγο. Γιατί απόψε οικοδέσποινα είναι η Γλυκερία» ανέφερε η Δημητρής Σταρόβας που ανέλαβε παρουσιαστής αυτής της ιδιαίτερης βραδιάς.

Η ερμηνεύτρια, με τη χαρισματική φωνή και τη σπουδαία πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο, έχει ετοιμάσει για τους τηλεθεατές του MEGA ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο μεγάλες επιτυχίες του λαϊκού, του σμυρναίικου, του παραδοσιακού αλλά και του πιο σύγχρονου τραγουδιού.

Η εκπομπή ξεκίνησε με το κλασικό «Μέχρι να βρούμε ουρανό» σε μουσική του Στέλιου Φωτιάδη και στίχους τους Σαράντη Αλεβιζάτου.

Σε πιο ανεβαστικό ρυθμό η αρχή του δεύτερου μέρους της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» με την Γλυκερία να επιλέγει ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κοινού.

«Τα σμυρνέικα τραγούδια» που έχει γράψει και ερμηνεύσει εξαιρετικά ο Παντελής Θαλασσινός. Το κομμάτι περιλαμβάνεται στον δίσκο «Αστρανάματα» του Θαλασσινού και στίχους έχει γράψει η Ηλίας Κατσούλης.

«Ότι και να γίνει θυμήσου»

Η σπουδαία Γλυκερία έχει στο ενεργητικό δεκάδες μεγάλες επιτυχίες που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι.

Πολλές από αυτές έχει επιλέξει να χαρίσει στους τηλεθεατές του MEGA αυτό το Σαββατόβαδο.

«Ότι και να γίνει θυμήσου» από το 1986 σε στίχους Πάνος Φαλάρα και μουσική Στέλιου Φωτιάδη και το πιο πρόσφατο «Ότι αγαπώ είναι δικό σου» του 2004 σε μουσικό Χριστόφορου Γερμενή και στίχους Γιάννη Καλπούζου.

Στη συνέχεια το ατμοσφαιρικό «Σε μια σχεδία» από τον ομώνυμο δίσκο του 1994 σε μουσική Στέλιου Φωτιάδη και στίχους Χάρη Ρώμα και «Δεν έχω πολλά» από τον δίσκό «Βροχή των αστεριών» σε στίχους του Νίκου Μωραϊτη και μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Συγκινητικό «Και τι ζητάω…»

«Και τι ζητάω, τί ζητάω μια ευκαιρία στον Παράδεισο να πάω…», τραγούδησαν μαζί στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Γλυκερία και Δημήτρης Σταρόβας.

Το πολυαγαπημένο «και τι ζητάω» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε στίχους Γιάννη Γεωργακόπουλου, που λατρεύτηκε από τις φωνές των Διονύση Σαββόπουλου και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα τραγούδησαν μαζί Γλυκερία και Δημήτρης Σταρόβας. Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ «Ετσι δραπετέυω απ’τις παρεές» και κυκλοφόρησε το μακρινό 1999.

Ο Δημήτρης Σταρόβας κάλεσε την Γλυκερία να πουν μαζί ένα τραγούδι «ενός κοινού μας φίλου». Και η δημοφιλής τραγουδίστρια δέχθηκε με χαρά να πουν μαζί ενα τραγούδι που όπως είπε λέει πάντα στις δημόσιες εμφανίσεις της.

«Κανείς εδώ δεν τραγουδά» στη μνήμη του Νίκου Παπάζογλου

Το αγαπημένο «Κανείς εδώ δεν τραγουδά» δεν θα μπορούσε να λείπει από την ξεχωριστή συναυλία της Γλυκερίας για το κοινό του MEGA.

«Κανείς εδώ δεν τραγουδά» σε σύνθεση Νίκου Παπάζογλου και στίχους Τάκη Σιμώτα τραγούδησε η Γλυκερία στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και άγγιξε όλους τους τηλεθεατές.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024