Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμάδες» της ΕΡΤ με τη Ζωή Κρονάκη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι ένιωσε πολλές τύψεις που πήγαινε στη δουλειά και άφηνε την κόρη της, ενώ εξήγησε και πώς κατάφερε να το ξεπεράσει.

Προσωπικές δηλώσεις

«Είχα πολλές τύψεις. Από την πρώτη ημέρα που έφυγα για να πάω στη δουλειά, που η Εύα ήταν δέκα μηνών μέχρι και την ημέρα που αποφάσισα να καθίσω για μία σεζόν, που ήταν τον Ιούνιο, οι τύψεις ήταν συνεχόμενες. Το διαχειρίστηκα παρέα με την ψυχολόγο. Έπρεπε να διαχειριστώ το θέμα της δουλειάς και του παιδιού μου και πώς αυτά θα τα έχω ισορροπημένα για να μην είμαι ούτε εγώ αγχωμένη ούτε να περνάω στο παιδί μου το άγχος, τότε άρχισα να δένομαι πολύ με τα παιδιά και να μην κρίνω άλλους γονείς και τα παιδιά».

«Μέχρι τότε, όταν δεν ήμουν μάνα, και έβλεπα ένα παιδί που έκανε φασαρία έλεγα «πω πω και αυτοί οι γονείς…».

«Είναι πολύ εύκολο, όταν δεν έχεις παιδί, να κρίνεις τους γονείς. Μετά καταλαβαίνεις ότι ο καθένας κάνει το καλύτερο που μπορεί τη δεδομένη στιγμή. Είναι άλλη ζωή όταν γίνεσαι γονιός και μεγαλώνεις μαζί με το παιδί σου και μαθαίνεις κάποια πράγματα», ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη σύμφωνα με το tlife.gr.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο