Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μένιος Φουρθιώτης : Οι σκληροί on air χαρακτηρισμοί του Νίκου Καρβέλα

Μένιος Φουρθιώτης : Οι σκληροί on air χαρακτηρισμοί του Νίκου Καρβέλα

Το περιστατικό είχε συμβεί στη διάρκεια live εκπομπής στην οποία συμμετείχαν και οι δύο

Θυμάστε το Star Academy; Εμείς αμυδρά, όμως ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Νίκος Καρβέλας αποκλείεται να το έχουν ξεχάσει.

Ο πρώτος ήταν ο παρουσιαστής του μουσικού ριάλιτι που είχε μεταδοθεί από τη συχνότητα του Epsilon, ενώ ο δεύτερος συμμετείχε στην κριτική επιτροπή.

Η έντονη προσωπικότητα του Νίκου Καρβέλα δεν μπορούσε να αντέξει την ανάγκη του Φουρθιώτη να αποδείξει ότι εκείνος ήταν το κεντρικό πρόσωπο του ριάλιτι και, αναπόφευκτα, οι δύο άνδρες ήρθαν σε ρίξη.

«Είναι δεύτερη συνεχόμενη φορά που με παρακάμπτεις και δεν μου απευθύνεις τον λόγο ενώ απευθύνεις σε όλους τους άλλους κριτές», είχε πει στη διάρκεια ενός επεισοδίου ο Νίκος Καρβέλας, εκφράζοντας το παράπονό του στον παρουσιαστή αφού ένιωσε ότι η στάση απέναντι του ήταν υποτιμητική.

Οι άκρως ειρωνικές απαντήσεις του Μένιου Φουρθιώτη άρχισαν να ακούγονται στον τηλεοπτικό αέρα και μάλιστα απαίτησε από την παραγωγή να «κόψει» τον ήχο του Νίκου Καρβέλα ως άλλος «δικτάτορας».

«Αν δεν σας αρέσει μπορείτε να αποχωρήσετε. Η πόρτα είναι από εκεί. Σας επαναφέρω στην τάξη την τηλεοπτική» είπε κάποια στιγμή ο παρουσιαστής ενώ πρόσθεσε απευθυνόμενος στον ήρεμο Νίκο Καρβέλα πως: «Δεν είστε εδώ για να κρίνετε εμένα, με κρίνει το τηλεοπτικό κοινό».

Ο συνθέτης όμως και στιχουργός δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και το πιθανότερο είναι ότι ο Φουρθιώτης κατέληξε να μετανιώνει που άνοιξε το στόμα του.

«Η κριτική μου είναι η εξής. Πρωτίστως όταν παρουσιάζετε τους κρίνοντας δεν θα τους λέτε ποτέ τι να πούνε ούτε θα τους λέτε να αποχωρήσουν επειδή δεν σας βολεύουν αυτά που λένε. Δεν μπορείτε εσείς να πείτε σε κανέναν κρίνοντα να αποχωρήσει. Αυτό αποτελεί διάρρηξη του συμβολαίου, την στιγμή που εσείς αποφασίζετε ποιος θα μείνει και ποιος όχι. Την στιγμή που εγώ κάνω άριστα τη δουλειά μου. Εμένα αυτήν την στιγμή, ο δικηγόρος μου βλέπει το show και σας άκουσε να λέτε να αποχωρήσω» σχολίασε ο Νίκος Καρβέλας και έκανε ακόμα πιο έξαλλο τον Μένιο Φουρθιώτη ο οποίος φάνηκε να μην καταλαβαίνει τι ακριβώς του λέει ο συνθέτης.

Η ατάκα όμως η οποία καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρίσκοντες στο στούντιο και είχε αποθεωθεί από τους χρήστες των social media ήταν η εξής μια: «Δεν μπορείτε να κρίνετε γιατί δεν ξέρετε να μιλήσετε».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Sports in

«Το όριο είναι η πείνα» – Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή ενάντια στις πολιτικές λιτότητας του Μιλέι

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024