Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Πέλκας : Αυτή είναι η καλλονή κόρη πρώην υπουργού που βρίσκεται σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή

Δημήτρης Πέλκας : Αυτή είναι η καλλονή κόρη πρώην υπουργού που βρίσκεται σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή

Μάλιστα, δεν δίστασε να μετακομίσει με τον Δημήτρη Πέλκα στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Δημήτρης Πέλκας αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του και να πάρει μεταγραφή στη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία.

O πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν αισθάνεται, όμως, μόνος στη νέα χώρα, όπου πλέον αγωνίζεται και ζει, αφού μαζί του βρίσκεται η αγαπημένη του, Κυβέλη Μάρδα.

Όπως μπορεί να καταλάβατε από το επίθετό της η όμορφη Κυβέλη Μάρδα είναι κόρη του πρώην Υπουργού και βουλευτή Δημήτρη Μάρδα. Η ίδια ακολούθησε τον σύντροφό της στην Κωνσταντινούπολη.

Η Κυβέλη Μάρδα είχε μιλήσει στη Real Life και είχε τονίσει ότι αποφάσισε να ακολουθήσει και να στηρίξει τον αγαπημένο της που πήρε μεταγραφή για τη γνωστή τουρκική ομάδα. «Την απόφαση για τη μετακόμιση, την πήραμε κυριολεκτικά σε μια νύχτα. Ήρθα εδώ, ακολουθώντας τον άνθρωπο που αγαπώ με όλη μου τη ψυχή, τον άνθρωπό μου. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Δημήτρης», είπε χωρίς περιστροφές η όμορφη Κυβέλη, που σπουδάζει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα της Ιατρικής Σχολής.

Η Κυβέλη Μάρδα με τον πατέρα της που έχει το ίδιο όνομα με τον αγαπημένο της,

Της λείπει η οικογένειά της, αλλά είναι αποφασισμένη να στηρίξει τον Πέλκα

Όσο για τον πατέρα της Δημήτρη Μάρδα που της έχει και του έχει μεγάλη αδυναμία, η Κυβέλη τόνισε πως της λείπει. «Μου λείπουν οι δικοί μου αλλά ανήκω σε μια πολύ δεμένη οικογένεια, στην οποία υπάρχει όμως έντονο το στοιχείο της εμπιστοσύνης στις όποιες αποφάσεις παίρνει ο καθένας από εμάς.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής και η Κυβέλη είναι πολύ ερωτευμένοι και περνούν υπέροχα. Η νεαρή φοιτήτρια μάλιστα σκέφτεται να συνεχίσει τις σπουδές της και του χρόνου από την Πόλη με κάποιο φοιτητικό πρόγραμμα Erasmus. Μλιστα, πρόσφατα το ζευγάρι επισκέφθηκε τον Οικουμενικό Πατριάρχη με τις απαραίτητες προφυλάξεις λόγω κοροναϊού.

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

Η Κυβέλη Μάρδα είναι πραγματικά εντυπωσιακή στις φωτογραφίες της, ενώ το ζευγάρι φαίνεται ευτυχισμένο και πολύ ερωτευμένο.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024