Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η LP στο Mega Star: «Η πρώτη μου αγάπη ήταν Ελληνίδα»

Η LP στο Mega Star: «Η πρώτη μου αγάπη ήταν Ελληνίδα»

To Mega Star εξασφάλισε για τους φίλους του μια αποκλειστική συνέντευξη της LP, της τραγουδίστριας με τη βελούδινη φωνή που όλοι αγαπήσαμε μέσα από το «Lost on you» το 2016!

To Mega Star εξασφάλισε για τους φίλους του μια αποκλειστική συνέντευξη της LP, της τραγουδίστριας με τη βελούδινη φωνή που όλοι αγαπήσαμε μέσα από το «Lost on you» το 2016!

Σήμερα, η LP συνεχίζει να έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των fans της!

«Η μελωδία για το “One Last Time” προέκυψε όταν ήμουν στην Αθήνα. Ήμουν σε περιοδεία και έπρεπε να μείνω στην πόλη γιατί είχα μια συναυλία στην Κύπρο. Το άλμπουμ μου θα είναι μια υπέροχη περιπέτεια. Μέχρι στιγμής, τα τρία τελευταία μου singles δε μοιάζουν καθόλου, είναι όλα διαφορετικά. Θα είναι μπερδεμένο, όπως εγώ», είπε για το νέο της τραγούδι, αλλά και το άλμπουμ.

«Ένας λόγος για τον οποίο αγαπώ τους Έλληνες είναι επειδή είναι γεμάτοι αγάπη και περηφάνια για τη χώρα τους και τους ανθρώπους της. Αγαπώ το πόσο λατρεύουν την Ελλάδα. Επίσης το ελληνικό φαγητό είναι το αγαπημένο μου, είναι το καλύτερο φαγητό που υπάρχει στον κόσμο, χωρίς αμφιβολία», είπε η LP για την αγάπη της για την Ελλάδα.

«Ένα πράγμα που ξέρω για τους Έλληνες είναι ότι δεν τους αρέσει να τους λένε τι να κάνουν. Η πρώτη μου αγάπη ήταν Ελληνίδα και ήταν πολύ “πρόθυμη”. Της έλεγα κάτι και απαντούσε κατευθείαν “όχι”», αποκάλυψε η ίδια γελώντας.

«Όταν ήμουν πάνω στη σκηνή έγινε κάτι το οποίο δεν είχα σχεδιάσει. Είπα κάτι που συνήθιζε να λέει η κοπέλα μου είτε σε εμένα, είτε στη μητέρα της. Είπα στο κοινό “αγάπη μου”, “κούκλα μου” και όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν», θυμήθηκε από τη συναυλία της στην Ελλάδα.

Τέλος, η LP αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει ένα τραγούδι που θα περιέχει και μια ελληνική λέξη στους στίχους του, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες!

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024